Zorlanip zorlanmayacagin senin kapasitene bagli. Kolay is bulup bulamayacagin ise senin yeteneklerine gore filan degisir. Iki grupta da okuyup is bulan bir ton insan var.

karma adlı üyenin verdiği bilgiler çok harika doğrusu kendi kanadanın ileri gelenlerinden olsa gerek şaka gibi biri orda showmenlik mi yapıyorusnuz

merhaba arkadasim ben vancouver da yasiyorum, buraya geldiginde bence elektronik i dahah kolay okursun cunku hem turkiyeden alt yapiin var hemde sayisal bol;um oldugu icin ing de fazla zorlanmazsin , business okuma k biraz daha zor cunku hergun ders calisman lazim kalin kalin kitaplari bitirmen lazim falan benim arkadslar var on lar baya calisiyor orfdan biliyorum, bende turkiyeden elek . muh. mezunuyum onun icin bireaz biliyorum.is bulma konusundada eger burda univ. bitirirsen vede notlarin cok iyi olursa cabuk is bulrsun ucretleridde ilk baslangicta cok iyi degil ama idare eder,
hangi alanda is daha cabuk bulunur sorunada , o da biraz insanin kendisine kalmis birsey ,business okuyanlarin genel de not ortlamasina bakiyorlar , teknik islerde ise senin tecrubene ve ise ne kadar hakim olduguna bakarlar...insallah biraz bilgi verebilmisi,dir kolay gelsin ....

Merhaba..... Ben masaj pratisyeniyim ve yaklasık 8 ay sonra kanadaya 6 veya 9 aylık dil eğitimi için gelmeyi düşünüyorum maksatım kendimi, mesleğimi ve yaşam kalitemi yükseltmek . siteyi gezerken ( kanada da en çok duyulan meslekler ...) linkini gördüm ve acıkcası merak ettim . dil eğitimimden sonra ki dönem için ne gibi bir iş olanağı kendime sağlıya bilirim veya kendi mesleğimi orada daimi süre için devam ettire bilirmiyim .
Bu mesajıma cevap verirseniz çok sevinirim ve gercekten bu konu hakkında aydınlatmış olursunuz .
Teşekkürler......

BEN 2 YILLIK TURİZM VE OTELCİLİK MEZUNUYUM VE 15 SENE HAVALİMANINDA YER HOSTESLİĞİ YAPTIM BİRÇOK HAVACILIK SERTİFİKAM VAR PEKÇOĞUDA BİLET SATIŞ ÜZERİNE SON 1 YILDIR VALİLİKTE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM.EVLİYİM VE 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR AİLECEK KANADAYA GİTMEK İSTİYORUZ BU ŞARTLARDA BİZİM ŞANZIMIZ NEDİR VE BENİM EĞİTİMİM VE SERTİFİKALARIMA GÖRE Mİ İŞ BULABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

BEN 2 YILLIK TURİZM VE OTELCİLİK MEZUNUYUM VE 15 SENE HAVALİMANINDA YER HOSTESLİĞİ YAPTIM BİRÇOK HAVACILIK SERTİFİKAM VAR PEKÇOĞUDA BİLET SATIŞ ÜZERİNE SON 1 YILDIR VALİLİKTE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM.EVLİYİM VE 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR AİLECEK KANADAYA GİTMEK İSTİYORUZ BU ŞARTLARDA BİZİM ŞANZIMIZ NEDİR VE BENİM EĞİTİMİM VE SERTİFİKALARIMA GÖRE Mİ İŞ BULABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

[2 YILLIK TURİZM VE OTELCİLİK MEZUNUYUM VE 15 SENE HAVALİMANINDA YER HOSTESLİĞİ YAPTIM BİRÇOK HAVACILIK SERTİFİKAM VAR PEKÇOĞUDA BİLET SATIŞ ÜZERİNE SON 1 YILDIR VALİLİKTE MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM.EVLİYİM VE 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR AİLECEK KANADAYA GİTMEK İSTİYORUZ BU ŞARTLARDA BİZİM ŞANZIMIZ NEDİR VE BENİM EĞİTİMİM VE SERTİFİKALARIMA GÖRE Mİ İŞ BULABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER[/quote]

Eşim 30 yaşında ilköğretim mezunu 10 yıllık deneyimli, sertifikalı, iş makinası (Loder,JCB,VS )operatörü,Kanadada işci-göçmen olarak çalışmak istiyor,işci arayan Kanada şirketleri ile nasıl bağlantı kurabiliriz Teşekkürler. Leyla

Merhabalar..
İç mimarlık son sınıf öğrencisiyim,haziran ayında kısmetse mezun oluyorum,fakat iş hayatına atılmak için kendimi tam anlamıyla yeterli bulmuyorum.
Kanada'da dil eğitimi ve kısa süreli iç mimarlık eğitimi alabileceğim ve bu eğitim sonunda maaşlı ya da maaşsız iş imkanı sağlayabilen okullar var mıdır?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhabalar iyi çalışmalar diliyorum ben 2-3 ay sonra ,burada elektoronik teknikerliği okulunu bitiriceğim(meslek yüksek okulu 2 yıllık ),daha sonra kanada da eğitime devam etmek istiyorum,ingilizcem yeterli ama toefl için sanırım yetmez,toefl konu dışı tutarsak sizden,öğrenmek istediğim,canada da şu an en kolay iş bulabilen meslek grubu nedir?
Yani kısacası sorumun daha net anlaşılması açısından örneklersem,oraya business mı? yoksa electronic mi okumya mı gelsem hansinden mezun olunca daha rahat iş bulurum
Ve benim için çok daha önemli olan bir diğer sorum ise bu bölümlerden hangisi daha kolay okunur yani benim tahminim business ama electronic için gelsem çok mu zorlanırım,saygılar,daha sonra tekrar görüşmek üzere