Merhaba,
Kanadam.Com ekibinin büyük yardımlarıyla geldiğim Vancouver'da çekildiğim resimleri, diğer gelmek isteyenlere yardımcı olması amacıyla burda paylaşmak istiyorum. Tıklayınız.

Resimler super, hizlisin bayagi :) Paylastigin icin tesekkurler.

Erim daha geleli 2 gun oldu Gas Town, English Bay...baya dolasmissin :) Seninle downtown'da dun gorustugumuzde daha hicbiryeri bilmiyordun :) Daha gorecek bircok yer var. Bu hafta sonu gorustugumuzde daha detayli konusabiliriz.

Söylemeyi unuttum, Gas Town ve havaalanındak objenin resmi bana ait değil. Gelirken kameram yoktu ordaki şeyi çekmem imkansız :) Ben kamera alsam kendime süper olucak. Taşınma durumu olduğu için ebayden bulduğum şeyleri satın alamadım, Kanada'da satılığa çıkarılmış çok güzel şeyler var. Yeni aileye geçince alırım hem bestbuy'da yakınmış... Güzel şeyler olucak :) 1 Saniyeyi bile boş geçirmek istemiyorum. Bir hafta sonu da Vancouver adasına geçebilirim. Onu daha detaylı öğrenirim sizden nasl geçiceğimi filan.
Ayrıca bu hafta görüşmemiz süper olucak, süper bir şeyden dolayı görüşüyoruz ya nasıl mutluyum görseniz :) Bayana have a nice day demek için can atıyorum. :)
Görüşmek üzere :)

Elektronik esya icin bu sitelerdeki fiyatlari da karsilastirabilirsin:
http://www.ncix.com/ (ozellikle bilgisayar parcalari icin)

Vancouver Adasina (genelde Victoria diye gecer) evet kesin git bence de Erim. Ben MBA'imi orada yaptim. Cok guzel bir yerdir. Ada ama Kibris'in yuzolcumunun 5 kati buyuklugunde bir ada. O yuzden adada gibi hissetmiyor insan. Herherde sahil seridi olmasi cok guzel. Yemyesil, tertemiz bir yerdir Victoria. Gulcan ve Erinc seni orada karsilarlar. Hem bir tanismis olursunuz.

sevgili yeğenim. çektiğin fotoğrafları gördüm. farklı bir yerde bulunmanın tadını çıkar. sana iyi eğlenceler.

Teşekkür ederim.
Fotoğraf albümü güncellendi.

slm arkadaşlar benim adim ismail.herkese sevgiler

+rep

arkadaşım bu resimler harikaaa tek kelime müthişşş .şimdi bendede bir merak vardı .kanada heyecanı sardı tamamen .yakındır gitcem :):)

Bekleriz Resul Bey. Buyrun :)
Resimler tekrar güncellendi :))

Resimler güncellendi. Roller coaster ve loc bilmemney su rollercoasterından resimler var. Burdaki playland'teki roller coaster dünyanın en korkutan 10 roller coasterı içindeymiş... öldüm öldüm dirildim. Adrenalin filan kalmadı. Kimseye tavsiye ediyorum.
Üye: 11-06-2007