Muzaffer Bey gocmenlige basvurmanizi tavsiye ederim Almanya'dan. Baska turlu gelip yasal olarak calisamazsiniz Kanada'da. Calisma izniniz olduktan sonra yemek alaninda is bulabilirsiniz. Bu alanda tecrubeli degilim ama Greek, Middle Eastern cuisine herkesin bildigi yedigi yemek cesitleri burada.

mrb ben türkiyede öğrenciyim..lise son sınıftayım..ve kanadaya yerleşmek istiorum..bu konuda hiçbir bilgim yok..burda üniversite kazanmayıp oaraya göçmen olarak gidebiliomuyum..gidince orda üniversite şansım varmı..böle bi durum söz konusu deilse eer,,üniversiteyi kazanıp öğrenci deişimi ilemi geçiş yapıcam..nası olacak..benide bilgilendirşrseniz çok sveiniim şimdiden tskler..

lise mezunu olarak gocmenlige basvuramazsiniz. lutfen blogumuzu inceleyiniz, universiteye baslayip gecis yapma konusunda Tankut'un yeni bir yazisi var.

merhaba teşekkür ederim böyle bir sayfa için.benim sorum ise ben pansiyonda yani küçük bir hotelde müdürüm.yaşım 28.hotel staj veya sertifika programı için ne yapmalıyım.şu anda 10 bin ytlem var.ama bunların masrafı ne kadar tutuyor ve bu staj programını victoria veya victoria yakınlarında bir yerde alabilirmiyim.ve bu program sırasında çalışabilirmiyim veya ne kadar çalışabilirim.üstüme de iki tane ev war.bilmem bunun faydası olurmu vise için .çok teşekkür ederim şimdiden cavabınz için orda nerelerde kalabilirim düşük maliyetli
ilk önce böyle bir bilgi sayfasi actiginiz icin tesekkür ederim
Ben almanyada yasayan 42 yasinda bir türk vatandasiyim.
Meslegim mobilya imalatcisiyim ve ayni zamanda türk yemekleri
ve kebap cesitleri ve Alman yemek cesitleri üzerine ustaligim
var.Ben bu iki cesit mesleklerimle nasil is bulurum ve bu mesleklerin ortalama aylik kazanclari ne kadardir.
Ve benim almanya,da süresiz calisma ve oturma iznim vardir.
Esim bir alman bayandir,ve üc tane,de 17-13-ve3 yaslarinda,
kizlarim var.Ailece orada is ve yasam sansimiz ne kadardir.
simdiden cevaplariniz icin tesekkür ederim.
muzaffer biranger