Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

işçi olarak kanadaya gelmek

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merabalar
ben montreal daki omni otelden bir iş teklifi aldım teklifi veren roseline more adında bir bayandır. sadece passaport numarası ve kimlik bilgileri istedi sonrada avkatlık bürosuna verilmek üzere vize işlemleri için 200 dolar para istedi. bu oteller gerçekten işçilere ihtiyacı varmı yoksa bunlar milleti dolandırıyorlar bu konuda bana yardımcı olsanız çok sevinirim.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanadaya işçi olarak gitmek istiyorum nerelere başvurmam gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Ziyaretçi yazmış:
merabalar
ben montreal daki omni otelden bir iş teklifi aldım teklifi veren roseline more adında bir bayandır. sadece passaport numarası ve kimlik bilgileri istedi sonrada avkatlık bürosuna verilmek üzere vize işlemleri için 200 dolar para istedi. bu oteller gerçekten işçilere ihtiyacı varmı yoksa bunlar milleti dolandırıyorlar bu konuda bana yardımcı olsanız çok sevinirim.

Sevgili ziyaretci bu konuda dikkatli olmalisiniz. Size bu teklifi yapan Kanada'da bir otel yerine, Nijerya'da bir dolandirici bile olabilir. Telefon numalarini alip telefon ediniz. Internet sitelerini, adreslerini filan kontrol ediniz. Sirket ve sahis ismini konsolosluga sorup bilgi isteginiz. Boyle dolandiricilik olaylarini duyuyoruz.

Erinc
Erinc's picture

Ziyaretçi yazmış:
kanadaya işçi olarak gitmek istiyorum nerelere başvurmam gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim

Kanada'ya isci olarak gelmek icin genel bir kurum bulunmamaktadir. Kanada'da is bulduktan sonra, calisma iznine basvurmalisiniz.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

ilginizden dolayı teşekkür ederim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhabalar
uzun suredır yazılarınızı ve onerılerınızı takıp edıyorum.. devry unıversıtesı hakkında acıl bılgı ıstıyorum ...
devry unıversıtesı calgary bolgesındedır..bızım oraya kabul kaydımız var fakat arastırmalarımız sonucunda cok ıyı unıversıte olmadıgını ogrendım cok kararsızım.daha cok devlet unıversıtelerını ve kayıt zamanını sartlarını ogrenebılırmısınız. tofell sınav sonucum var yenı sıstem ıle 67 puan
ben torontoda veya vancoverde kı devlet okullarına gırebılırmıyım
lıse basarı puanım 3.50(anadolu lısesı )
busıness ınf sıstem okumak ıstıyorum.
tesekkurler
bıraz karısık sorular sormus olabılırım :((

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ziyaretçi yazmış:
merabalar

O bahsettiginiz oteli biliyorum ve hatta cok yakin bir arkadasim orda calisiyor.Size sunu soyleyeyim omni otel cok ciddi bir kurumdur.O ismin varliginida arastirabilirim sizin icin.Sunuda biliyorum o otele Montrealde yasayan bir cok insan cv birakiyor.Verdikleri ucret fena degil cunku ( ama caninizi aliyorlar calistirirken )Neden burda o kadar bosta gezen insan varken yurtdisindan adam cagirsinlar anlamadim.Size baska bir ipucu vereyim 1.sart ingilizce ve fransizca cok iyi olmali orda calismaniz icin.Yani siz bu ozelliklere uymuyorsaniz dil konusunda bence bu davet isi biraz sahtedir.Sevgiler...

Gulcan
Gulcan's picture
Üye: 10-11-2006

Ziyaretçi yazmış:
merhabalar
uzun suredır yazılarınızı ve onerılerınızı takıp edıyorum.. devry unıversıtesı hakkında acıl bılgı ıstıyorum ...
devry unıversıtesı calgary bolgesındedır..bızım oraya kabul kaydımız var fakat arastırmalarımız sonucunda cok ıyı unıversıte olmadıgını ogrendım cok kararsızım.daha cok devlet unıversıtelerını ve kayıt zamanını sartlarını ogrenebılırmısınız. tofell sınav sonucum var yenı sıstem ıle 67 puan
ben torontoda veya vancoverde kı devlet okullarına gırebılırmıyım
lıse basarı puanım 3.50(anadolu lısesı )
busıness ınf sıstem okumak ıstıyorum.
tesekkurler
bıraz karısık sorular sormus olabılırım :((

Bu not ortalamasiyla Ingilizce'niz cok iyi ise cok iyi bir devlet universitesine rahatlikla girersiniz. Neden Amerika merkezli bir universiteye Kanada'da gitmeye karar verdiniz?

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Alıntı:
Bu not ortalamasiyla Ingilizce'niz cok iyi ise cok iyi bir devlet universitesine rahatlikla girersiniz. Neden Amerika merkezli bir universiteye Kanada'da gitmeye karar verdiniz?

bize bir danışman şirketi bu okulu tavsiye etti.daha sonra ise kanadada eğitim vermekte olan bir profesör,bu okulu kötüledi.biz de başka okulları araştırmaya başladık.ama 23 ağustosta calgary'ye uçak biletim var ve vizemi geçen hafta aldım..neden kanada olduğu ise,torontoda 3 ay kalmamın sonucu olarak kanada'nın çok iyi ve yşanılabilir bir üniversite olduğunu düşünmem..

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Alıntı:
O bahsettiginiz oteli biliyorum ve hatta cok yakin bir arkadasim orda calisiyor.Size sunu soyleyeyim omni otel cok ciddi bir kurumdur.O ismin varliginida arastirabilirim sizin icin.Sunuda biliyorum o otele Montrealde yasayan bir cok insan cv birakiyor.Verdikleri ucret fena degil cunku ( ama caninizi aliyorlar calistirirken )Neden burda o kadar bosta gezen insan varken yurtdisindan adam cagirsinlar anlamadim.Size baska bir ipucu vereyim 1.sart ingilizce ve fransizca cok iyi olmali orda calismaniz icin.Yani siz bu ozelliklere uymuyorsaniz dil konusunda bence bu davet isi biraz sahtedir.Sevgiler...

merhabalar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim gerçekten roseline more adında bir müdürleri varmı ve gerçekten yurt dışından işçiye ihtiyacı varmı ?

yasin altıntaş
yasin altıntaş's picture

başvuru yapmak istiyorum

Gulcan
Gulcan's picture

Ziyaretçi yazmış:
bize bir danışman şirketi bu okulu tavsiye etti.daha sonra ise kanadada eğitim vermekte olan bir profesör,bu okulu kötüledi.biz de başka okulları araştırmaya başladık.ama 23 ağustosta calgary'ye uçak biletim var ve vizemi geçen hafta aldım..neden kanada olduğu ise,torontoda 3 ay kalmamın sonucu olarak kanada'nın çok iyi ve yşanılabilir bir üniversite olduğunu düşünmem..

Merhaba,

Ben Kanada'da neden egitim almak istediginizi anliyorum. Ama daha once de sormak istedigim Kanada'da Amerikan universitesini tercih etmenizin nedeniydi. Sanirim danismaniniz yonlendirmis. Her zaman icin Kanada'nin kendi devlet okullarina gitmek daha avantajlidir. Cunku, bitirdiginizde diplomaniz daha iyi taninir. Hele de sizin gibi notlari iyi olan bir ogrenci cok ii universitelere girebilir. Egitiminize baslayin, gerekirse tranfer yaparsiniz.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

bende ailemle gitmek
istiyorum
yardımcı olan var ise gitmek isterim şartlar hakkında ğörüşebiliz emeğinizin karşılığı vermeye hazırım
e mail sewal.baran@hotmail.com

EDA 73
EDA 73's picture

slm,ben almanyada yasiyorum burdan canadayi tatile gitmek istiyorum oralari görmek daha sonra karar vermek isterim burdan cok almanin oralara göc etini tv deki progammlardan izliyorum burda is alani gitdikce daraliyor ben technisiyenim kuzura bakmayin düzgün yazamiyorum burda dogma büymeyim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhabalar millet ben doğduğumdan beri yurt dışına gitmek istemişimdir ama bir türlü gidemedim nasip olmadı acaba nasıl yer merak ederim hep

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhabalar

ben kanadada bi firmayla anlaştım ve işteklifi yollayacaklar fakat benim sorunum şu benim bir an evvel gitmem lazım ve labour market opinion eger oradan anaylanması gerekırse ortalama 2 ay ordan gelmesi surermiş. o belge olmadan ben buradan diğer belgeler ve iş teklifiyle başvuramazmıyım . o belge oncelıkle oradan mı gelmeli ?

tesekkurler

Erinc
Erinc's picture

Ziyaretçi yazmış:
merhabalar

ben kanadada bi firmayla anlaştım ve işteklifi yollayacaklar fakat benim sorunum şu benim bir an evvel gitmem lazım ve labour market opinion eger oradan anaylanması gerekırse ortalama 2 ay ordan gelmesi surermiş. o belge olmadan ben buradan diğer belgeler ve iş teklifiyle başvuramazmıyım . o belge oncelıkle oradan mı gelmeli ?

tesekkurler

Merhaba, bildigim kadariyla bahsettiginiz onay gelmeden basvurunuz dikkate alinmayacaktir.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm herkese biz iki arkadaşız ve kanadaya gitmek istiyoruz ve bunu oranın vatandaşı olan bi bayan arkadaşım ve onun arkadaşı davetıye ve istek olarak bize gönderecekler ...onun dedıgıne göre işimiz hazır orada ve kendisi uçuş koordinatörü ..bizi biraz bilgilendırırsenız sevinirim.. şimdiden herkese tşkurler..

ilknur
ilknur's picture

slm ben ilknur bitlisin tatvan ilçesinde oturuyorum 18 yaşındayım çok zor durumdayız ailem 80 milyar borç içinde kıvranıyo ne ypacağımızı bilmiyoruz babam memur aldığı maaş bizi bile geçindirmiyo ne yapabilirim inanın çok zor durumdayız iş arıyorum yabancı üklede olur lise 2 den okulu bıraktım bilgilerinize arz ederim

ali
ali's picture

slm ben konyadan Ali 27 yaşındayım emitasyon şelale yapıyorum (çevre düzenleme)türkiydeki imkan yetersizligi nedeniyle bi şirkete sahıp degilim ulkenizdeki pesajaz şirketleriyle görüzmek istiyorum.ülkemizi yeşillendirmek şelaleler ülkesi yapmak benim için gururdur. BETONUN ESTETİGE DONUŞDÜREN ADAM

Erinc
Erinc's picture

Ziyaretçi yazmış:
slm herkese biz iki arkadaşız ve kanadaya gitmek istiyoruz ve bunu oranın vatandaşı olan bi bayan arkadaşım ve onun arkadaşı davetıye ve istek olarak bize gönderecekler ...onun dedıgıne göre işimiz hazır orada ve kendisi uçuş koordinatörü ..bizi biraz bilgilendırırsenız sevinirim.. şimdiden herkese tşkurler..

Bayan arkadasinizin veya isverenin size sponsor olmasi gerekmektedir.

Erinc
Erinc's picture

ilknur yazmış:
slm ben ilknur bitlisin tatvan ilçesinde oturuyorum 18 yaşındayım çok zor durumdayız ailem 80 milyar borç içinde kıvranıyo ne ypacağımızı bilmiyoruz babam memur aldığı maaş bizi bile geçindirmiyo ne yapabilirim inanın çok zor durumdayız iş arıyorum yabancı üklede olur lise 2 den okulu bıraktım bilgilerinize arz ederim

Ilknur hanim bu durumda Kanada'ya gelme sansiniz malesef bulunmamaktadir.

Erinc
Erinc's picture

Ali bey Google'da arama yapabilirsiniz, benim karsima cikan birsey olursa burada paylasirim.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm 9 ay önce eşim istanbulda ki kanada göçmenlik bürosuna bağlı işçi olarak kanadaya gitmiştir göçmen aile adıyla bizi almak istiyor burda ki büronun yardımıyla ankaraya 3 temmuz 2007 tarihinde vize için başvuruda bulunduk ne kadar zaman içerisinde bize haber ulaşır aynı zamanda eşim kanadada göçmenlik kartı için başvuruda bulunmuştur işlemler halen daha sürmektedir eşim vancouver şehrinde bulunmaktadır

verdiğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşşekür ederim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba biz eşimle birlikte kanadaya göçmen olarak gitmek istiyoruz.eşim üniversite 2. sınıf terk elektrik mezunu fakat ustalık belgeleri var üstelik güvenlik sertifikasıda var kanadaya gitmek için şartlarımız uygun mu? nerelere başvurmamız gerek yardımcı olursanız sevinirim....

Kerem
Kerem's picture

Selam Ben kerem ortaokul mezunuyum ama ingilizce,ve almanca bılıyorum çatpatda fransızca kanada-da çalışmak istiyorum çünkü kanada sosyal yapısı sağlık kuruluşları doğası ekonomisi ile AB Kriterlerinde bile 1 numaralı ulke yanı yaşanabılır.Ancak benım maddi durumum kötü ben oraya göçmenlik başvurusu bıle yapsam 3 5 sene surer gibİ.Demek istediğim hiç bir yasal yolla kanadaya direk işci vizesi sağlanamazmı bana bır şirketle iletişime geçsem çünkü oraya gitmem için yeterli imkanım yok Saygılarımla

ZÜLAL
ZÜLAL 's picture

merhabalar,
Kanadaya işçi olarak gitmek istiyorum,2 yıllık radyo tv mezunuyum mesleki tecrübem 5 yıl , orta düzey ingilizce bilgisine sahibim ve 24 yaşındayım. kanadada da yine medya yada organizasyon firmalarında çalışmak istiyorum sizce nerelere iş başvurusu yapmalıyım.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Mrhb kanadaya eşimle birlikte gitmek istiyorum.Neler yapmam gerekir ve internet üzerinden kanadada nasıl iş bulabilirim?teşekkürler

Erinc
Erinc's picture

Ziyaretçi yazmış:
slm 9 ay önce eşim istanbulda ki kanada göçmenlik bürosuna bağlı işçi olarak kanadaya gitmiştir göçmen aile adıyla bizi almak istiyor burda ki büronun yardımıyla ankaraya 3 temmuz 2007 tarihinde vize için başvuruda bulunduk ne kadar zaman içerisinde bize haber ulaşır aynı zamanda eşim kanadada göçmenlik kartı için başvuruda bulunmuştur işlemler halen daha sürmektedir eşim vancouver şehrinde bulunmaktadır

verdiğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşşekür ederim

Vizenin gelme suresi her basvuru icin farklidir. Konsoloslugu arayarak daha saglikli bilgi elde edebilirsiniz.

Erinc
Erinc's picture

Kanada'ya isci olarak gelmeyi dusunen arkadaslar, biz Kanada'da bu konuda detayli bilgi sahibi degiliz, en dogru bilgiyi Turkiye'deki Kanada Konsoloslugundan elde edebilirsiniz.

haşim ısık
haşim ısık's picture

selamlar ben kanada vatandası we orda calışıp gelecek hayatımı orda kurmak ıstıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım

atilla
atilla's picture

berhaba ben atilla şuanda ankarada yaşıyorum ben mobilyacıyım kalfalık ustalık ve ustaeğiticilik diplomalarımvar milli eğitim bakanlı onaylı kanadaya göçmenlik için başvuru yapabilirmiyim ingilizcem az konuşulanı anlıyorum ama konuşma pıratiğim çok az alışverişe gitsem kendimi idare ederim bana göçmenlik konusunda yardımlarınızı bekliyorum evliyim ve iki tane çocuğum var oğlum 9yaşında kızım 2 yaşında ben30 eşim 29 yaşında

liamsi
liamsi's picture

mrb ben kanadaya gitmek istiyorum işçi statüsünde veya başka bir statüde.meslek yüksek okul mezunuyum ne gibi avantajları olur.ve ne zaman sirede vize çıkar.

şamil
şamil's picture

selamlar ben 32 eşim 27 bebeğimiz 2 yaşında kanadaya göcmen olarak gitmek istiyoruz ben sigorta pazarlama eşim cocuk gelişimi mezunu kanada olmassa avusturalya ve yeni zelland bilgi edinsem ramazan mubarek günü hem sevaptır

erdal
erdal's picture

mrhlar adım erdal kasap kanadada işçi olarak çalışmak istiyorum ünvst elektrik mezunuyum acaba ne gibi yerlere baş vumam gerekir

tahsin sancar
tahsin sancar's picture

merhaba erinç bey istanbulda kanadaya sözleşmeli işci hizmeti sunan bir ofis var ofisin web sitesi .... ve şirketin ana merkezi torontoda olduğunu söylüyorlar ve buradaki sahibi .... adlı bir bayan kendisi toronto üniversitesinde sosyoloji öğretim görevlisiymiş ayrıca bundan 2 ay önce kanadada yayımlanan bizimanadolu gazetesinde .... hanımın kanadaya türkiyeden bir çok işci götürdüğünü yazmıştı ve bir çok türkünde bulunduğu bir cv bankasıda bulunuyor oda şu www.cv.tv lütfen bu web sayfalarını inceleyerek bir fiki verirseniz sevinirim en azından sağlammı değilmi, tşk iyi çalışmalar

mehmet tahir arsu
mehmet tahir arsu's picture

merhaba ben kanadaya gitmek için bir şirketle anlaştım. 10 milyar para istediler teslim edilirken parayı vereceğim ama resmi pasaportlu olarak gideceğim kaynakçı olduğum için istiyorlarmış. buna güvenebilirmiyim acaba

Erinc
Erinc's picture

Mehmet cok dikkatli olmalisiniz. Dolandirilan kisileri cok duyuyoruz. Kanada konsolosluguna ulasarak bu kisilerin dogrulugunu kontrol edebilirsiniz.

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

10 milyar para mı? Neden ki? siz oraya çalışmaya gitmiyor musunuz? Onlar size para vermicekler mi? Doğru bile olsa o verdiğiniz 10 milyarı azar azar size ödeyecekler hiç bir kayıpları olmayacak. Bayım nerden buldunuz böyle şeyi anlamıyorum gerçekten. Araştırmacı gazeteci olsanız çok başarılı olacağınıza eminim samimi söylüyorum.

--

intrancewetrust

tahsin sancar
tahsin sancar's picture

mehmet tahir arsu yazmış:
merhaba ben kanadaya gitmek için bir şirketle anlaştım. 10 milyar para istediler teslim edilirken parayı vereceğim ama resmi pasaportlu olarak gideceğim kaynakçı olduğum için istiyorlarmış. buna güvenebilirmiyim acaba

mehmet kardeş bu hangi şirket yzarmısın lütfen ve ayrıca ayrıntılarıda yazarsan sevinirim çünkü bende kaynakcıyım verceğin bilgi için tşk

gulay416
gulay416's picture
Üye: 28-08-2007

Esinizin kanada ya gitmek icin ilk basvuru tarihi nedir acaba yazabilir misiniz,yani ne kadar bekledi gocmenlik burosuna basvurduktan sonra. Tesekkurler.

gulay

gulay416
gulay416's picture

Anlastiginiz firma nerde acaba,is izninizi alirken mi para odeyeceksiniz eger sakincasi yoksa bilgilenmemiz icin yazar misiniz lutfen. Bunlari sormamin nedeni kaynakci ustasi tanidigim kanadaya isci gitmek istiyor,kendisinden 13 bin dolar istemisler bu is icin,guvenemedigi icin arastirma yapmak istemis kanada konsoloslugu bu gibi firmalar icin arastirma yapmiyormus,demisler ki bu firmalarla calisan kisilerin kendi sorumluluklaridir bizi ilgilendirmez. internet kullanmadigi icin kendisi ile ilgili bilgileri sahsen arastiriyorum,bu konuda sizin de yardiminizi rica edecegim.

tesekkurler ederim.

gulay

Tankut
Tankut's picture

tahsin sancar yazmış:
merhaba erinç bey istanbulda kanadaya sözleşmeli işci hizmeti sunan bir ofis var ofisin web sitesi .... ve şirketin ana merkezi torontoda olduğunu söylüyorlar ve buradaki sahibi .... adlı bir bayan kendisi toronto üniversitesinde sosyoloji öğretim görevlisiymiş ayrıca bundan 2 ay önce kanadada yayımlanan bizimanadolu gazetesinde .... hanımın kanadaya türkiyeden bir çok işci götürdüğünü yazmıştı ve bir çok türkünde bulunduğu bir cv bankasıda bulunuyor oda şu www.cv.tv lütfen bu web sayfalarını inceleyerek bir fiki verirseniz sevinirim en azından sağlammı değilmi, tşk iyi çalışmalar

Firmanin guvenilirligi konusunda birsey soyleyemem. Ama bildigim kadariyla bu sirket TC'den Kanada'ya isci gondermiyor. Kanada'ya gelmis gocmenlere is bulma hizmeti sunuyor.

gulay416
gulay416's picture

Merhaba Tankut bey,

bilgileriniz ve de bu cok faydali site,forum icin tesekkurler.

Adi gecen firmanin TR den isci almadigini yazmissiniz,bu konuda emin misiniz veya sadece duyduklariniz mi var. web site lerinde TR den ve tum ulkelerden isci alimi isi ile ilgililer gorunuyor,bu firmaya guvenenler de vardir belki,ayrica kanada konsoloslugu kesinlikle firmalar ile ilgili arastirma yapmadigi gibi sorumluluk da almiyormus.

Sizden ogrenmek istedigim ricam,bu firma nasil arastirilabilir,
bu konuda bilginiz var mi,kanada da calisan firmalar ile ilgili arastirma ofisleri gibi eger varsa yazar misiniz.

Tekrar tesekkurler.

Gulay

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm ben lokman ben ingiltereden geldim daha dogrusu yakalandım geldim meslegim dünyaca bir gecerli meslek ve ben kanadaya tekrar gitmek istiyorum ve benim londuradan yakalanıp gelmem engel olurmu ve ben işci olarak gitmek istiyorum beni yönlendireceginiz ciddi anlamda şirket varmı orda refücüydüm oturum alamadım 6 yılın üzrenine cıkışımı verdiler bunu bana zararı olurmu ha meslegim kılima ısıtma soutma imalat ve montaj artı gaz altı kaynagımda var saygılarımla aydınlatırsanız sevinirim

Tankut
Tankut's picture

mehmet tahir arsu yazmış:

Sakin kimseye para filan vermeyin. Sizden para isteyen bu kisilerin cogu dolandiricilik yapiyorlar. Gecenlerde biri bize yazip 5bin dolar kaptirdigini soyledi. Hicbir ciddi Kanada'li sirket is teklifi yazisi vermek icin ise aldigi kisiden para filan istemez. Dikkatli olun lutfen!!!

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

bir sorum olacak lütfen yardımcı olun bende kanadaya gelecem 2yıldır gelemiyorum. ben bir türk şirketi buldum para karşılığında benı götürecekler ve sözleşmeli olacam benım sözleşme sürem bitiğinde ben kanadaya iltica edecem ilticam kabul edilirmi açaba yanı oturum alabilecekmiyim ben cevap bekliyom yardım edın yaaaaaa

Ayse Gazezoglu
Ayse Gazezoglu's picture

Merhaba Tankut,

Yukaridaki yazilara bakarken tesaduf gozume takildi, .... adli kisi ve verdigi hizmetler tartisilmis, kendisini son derece iyi taniyan biri olarak soyleyebilirim ki evet TR den isci de getiriyor yani sadece burdakilere hizmet vermiyor. Sirketin websitesinde bahsedilen tum hizmetler de son derece buyuk bir titizlikle sunuluyor.

Tankut
Tankut's picture

Yorumun icin tesekkurler Ayse. Dedigim gibi ben sirketi cok iyi tanimiyorum. Ilgili arkadaslar sirketle dogrudan iletisime gecip bilgi alabilirler.

fatih
fatih's picture

kanadaya yuksek lisans yapmak istiyorum.yabanci dil olarak rusca ve diger turk lehcelerini bilmekteyim(kazakca ,kirgizca,ozbekce,azerice).NASIL BASVURABILIRIM?YARDIMCI OLABILIRMISINIZ? MAILIME CEVAP VERIRSENIZ COK SEVINIRIM.TESEKURLER SIMDIDEN ILGI VE ALAKANIZ ICIN.

tamer
tamer's picture

merhaba kanadaya gocmen ıscı olarak gıtmek ıstıyorum ama hangısıne guvenecegımı bılmıyorum mesajınızı okudum bende basvuruda buluncam toplam ne kadar harcama yapılıyo ne kadar zaman alıyor inanınkı bu ulkede bunalıma gırdım ılgılenırsenız sevınırım metallica1_4@hotmail.com