Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanadaya işçi olarak gitmek istiyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

adım mehmet hataylıyım mesleyim dönerci ve kanadaya işçi olarak gitmek istiyorum nasıl gidebilirim işçiye ihtiyacı olan beni arasın no 05373358676 ilginiz için tşk

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanadaya işçi olark gitmek istiyorum

hüseyin inan
hüseyin inan 's picture

ben alimiyon dorama cam cepe kaynak konposit ustasıyım kanadaya işci
olarak gitmek iştiyorum ailemle nasıl giderim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba bu güzel sitenin güzel insanlari cok doyurucu bilgiler veriyorsunuz tebrikler ben bir sorum olacak gri hizmet kamu pasaportu ile ne kadar sürelik vize alabilirim. belediyecilik üzerine iş bulabilirmiyim denetim ve yerel yönetimlerle ilgili kanadada calismak istiyorum eğer mümkünse doyurucu detayli bir bilgi verirseniz sevinirim selamlar tankut bey

Üye: 10-02-2008

Pasaportun rengine gore vize verilmiyor. Ne icin gitmek istediginizi acikliyorsunuz oyle vize veriyorlar. Kanadada belediyede calismak icin ise calisma izni lazim.

hasan
hasan's picture

mrb ben su ürünleri mühendisiyim kanadaya nasıl gıdebılırım.şuanda master yapıyorum kanada da balıkçılık endüstrisi çook gelişmiş diyorlar nasıl gıdebılırım kanada ya.....
teşekkürler

ramazan özkan güney
ramazan özkan güney's picture

kasiyerim bu sene üniversiteye hazırlanıyorum 25 yaşındayım
kanada ya yerleşmek orada yaşamak istiyorumbana bu imkanları sağlamak mümkünmü?

hasan
hasan's picture

kanadaya gitmek icin negerekli

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

selam bu siteyeemek veren güzel insallar bende başvurmüştum ama kabuletmediler .bir kerede daha başvurmamda sorun (sakın ca ,ve ret verirlermi) cevap yazarsanız cok memnun olurum şimdiden cok teşekkür ederim bekliyorum lütfen cevap yazın bekliyorum ceptel no;05378325069

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mrb ben kamil yeldiren çorumda yaşıyorum 26 yaşındayım mesleğim otomotiv teknisyeniyim kanadada çalışmak istiyorum ilgili kişilerle nasıl bir irtibat kurmam gerekiyor görüşmek için nerden randüvo almalıyım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

yavuz
yavuz's picture

merhabalar ben yavuz 15 seneden buyana büyük balıkcılıklan uğraşıyom ve bu mesleğime kanatada sürdürmek isdiyorum.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba 21 yaşındayım ve şimdiye kadar çok güzel yerlerde çalıştım fakat hem dil eğitimi hem de iş için kanada hakkında detaylı bilgi istiyorum.Bu arada lise ve üniversiteyi Bilgisayar üzerine okudum.Şimdiden Teşk.

yaren
yaren's picture

selam ben de canadaya gitmek istiyorum ön büro ve ön muhasebe de çalışıyorum 8 yıl otelde rezervasyon ve acenta sözleşmelri yaptım şu anda bir sağlık kuruluşunda ön muhasebe ve ön büroda çalışmaktayım.
teşekkürler

metin
metin's picture

slm ben metin arıcılıkla uğraşıyorum canadada kovan başına 64 kg ram bal alınıyormuş buda bi rekor ama az üretiliyormuş şunu anladım orda arıcıya ihtiyaç vardır bende canadada arıcılık yapamak isterim lütfen beni bilgilendirirseniz memnun olurum teşekürler gsm 05448411322

bektaş
bektaş's picture

merhabalar ben bektaş 8 senedir avrupa yollarında tır şöförlüğü yaptım kanadada işçi olarak çalışmak istiyorum ilğilenenlerin bana meil yollamalarını rica ederim

not: asıl mesleğim kasap ,

ramazan
ramazan's picture

bektaş ben şimdide avukatın yanında danışmanlık yapıyorm 3 yıllık tecrübem var

sadullah
sadullah's picture

Ziyaretçi yazmış:
kanadaya işçi olark gitmek istiyorum

meslek hem kaynakçı hem kalite kontrol üniversite makina bölümü terk meslek lisesi mezunuyum 05433610537