Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanadada iş başvurusu

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

iş ariorum kanadada ve okumak istemiorum

Ziyaretçi yazmış:
iş ariorum kanadada ve okumak istiorum

alper
alper's picture

Kanada'ya İşci Olarak Gidip Çalışmak İstiyorum Deri,Kürk Ceket Üzerine Çalışıyorum Öncelikle Kanada'ya Gitme ve Sonra da Orda Çalışma Yollarını Öğrenmek İstiyorum Mail Adresimden Bana Ulaşabilirseniz Sewinirim...

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

alper yazmış:
Kanada'ya İşci Olarak Gidip Çalışmak İstiyorum Deri,Kürk Ceket Üzerine Çalışıyorum Öncelikle Kanada'ya Gitme ve Sonra da Orda Çalışma Yollarını Öğrenmek İstiyorum Mail Adresimden Bana Ulaşabilirseniz Sewinirim...

ercüment
ercüment's picture

i.t.ü. denizcilik fakültesi 2003 mezunuyum.uzakyol 1.zabit yeterliliğine sahibim.yurt dışı denizcilik firmalarında iş arıyorum.

ilkay köse
ilkay köse's picture

ziraat teknikerliğini bitirdim 4 yıldan beri türkiyede kendi alanımda iş bulamadım gerçi hiçbir alanda iş yok olsa bile adamınız olmasını istiyorlar eğer bana mail adresimle ulaşırsanız sevinirim

nazlı çakmak
nazlı çakmak's picture

Ziyaretçi yazmış:

turizm otelcilik lise mezunuyum orda okumak ve çalışmak istiyorum

nazlı çakmak
nazlı çakmak's picture

Ziyaretçi yazmış:

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

nazlı çakmak yazmış:
Ziyaretçi yazmış:

ucaga atla gel ((::

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

KANADA DA ÇALIŞMAK İSTİYORUMLİSE MEZUNUYUM VE TURİZM İLE İLGİLİ turemden belgem var

sami
sami's picture

mrb..orta derecede ingilizce biliyorum ve garsonluk,asit desenciliği,otomotiv sektöründe kalite kontrol sorumlusu gibi meslek dallarında çalıştım.Kanada da çalışmak için başvuru şarları nelerdir ve orda nasıl iş bulabilirim?hayat şartları nasıl ve yabancılara nasıl davranıyolar?bunların cevaplarını mailime gönderirseniz çok sevincem.şimdiden teşekkür ediyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba ben 19 yaşındayım çok ünlü bir fast food firmasında vardiye müdürü olrak çalışıyorum kanadya işci olrak gitmek istiyorum yani hem dil eğitimi alıp hemde çalışmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

pamuk
pamuk's picture

kanadaya gitmek istiyorum fakat altarnatifler arıyorum
lise mezunu olduğum için şansım yok gibi
lütfen yardımcı olurmusunuz
sevgiler

ali cevik
ali cevik's picture

iş arıyorum kanada yasamak istıyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mrb adil ben geçen yıl kanada'da inşaat sektöründe çalışan tanıdığımız birisi kısa bir süre için türkiyeye gelmişti ve bir süre sonra bizi çalıştıgı sirket vasıtasıyla kanadaya aldırabiceğini söyledi yanında getirmiş olduğu bir form vardı bunu doldurup viz eve diyer masraflar içinde 1500$ talep etti kendisi bu bunun yüzde doksan olur demişti ancak ilk etapta sığınmacı olarak adıracaktı bize söylediği hava alanına ilk indiğimizde sığınmacı olduğumuzu polise söyleyip bize burada tanıdığımız biri olup olmadığını soracaklrını sorcaklar bizde bize verdiği kendi isim ve tlf no polise söyleyip onu çağıracakmışız oda gelip bizi alacakmış ancak sığınmacı olmak için ilk şart doğu doğumlu olmamım gerekliymiş çalışma şartları çok iyiymiş böyle birsey olma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisiniz benim mesleğim inşat boyacısıyım

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Çöpe atacak 1.500 $ 'ınız varsa ihtiyacı olan birine verin,bir dolandırıcıya değil...

ceren gürbüz
ceren gürbüz's picture

ben de kanada da çalışmak istiyorum bilgisayar programcılıgından mezunum yardımcı oluresanız sevımırım ....

beste
beste 's picture

meraba ben 1996 doğumluyum ve 6. sınıfım ileride parlak bir geleceğe sahip olmak için kanadada liseyi okumak istiyorum fakat orada hiç tanıdığım yok olmadığı için cesaret edemiyorum ama ondan önce ingilizcemin yeterli bir düzeyde olması lazım ama ben kanadada tek başıma yaşayamıycağım için yanımda ailemide getirme şansım var mı ? oraya gelince okurum ingilizce kurslarına giderim. Ve hedeflerimden biride üniversiteyide kanadada okumak hatta geleceğimide kanadada kurmak istiyorum bu yaz kanadaya gelmek ve okumama orada devem etmek istiyorum ama araştırdığım kadarıyla oraya gelmek o kadar kolay değil 2-3 yıl kadar uzun bir süre alıyo lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin ben geleceğimi kanadada kurmak çok istiyorum lütfen bana yardımcı olun kanadada ki iyi okulları bulmama ve oraya gelmeme şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

NURETTİN
NURETTİN's picture

ben nurettin uygar_21_22@hotmail.com

nurettin doğan
nurettin doğan's picture

selamlar uluslar arası denizcilik sektöründe makina mühendisi olarak çalışıyorum.kanada,da meslegim ile ilgili bir iş dalında çalışmak istiyorum.

tuncay çap
tuncay çap's picture

merhabalar uluslar arası denizcilik sektöründe makina zabiti olarak görev yapıyorum.meslegimle ilgili bir iş dalında çalışmak istiyorum.

abdullah
abdullah's picture

merhaba dlm alykm askerden yeni geldik deri kemer ayyakabı cüzdan üretiminden iş arıyoruz yrd olun arkadaşım ve ben