Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Vancouver'daki Türk mekanları..

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba,

Yaklaşık 3 aydır Vancouverda yaşıyorum.49th and Oak St. de oturuyorum ama okulum Kitsilano Secondary School.Buraya geldiğimden beri hiç Türk'e rastlamadım desem yeridir.Bildiğiniz güzel Türk Restaurantları,Türk Kafeleri ve onun gibi şeyler varmı acaba?

Şimdiden Teşekkürler kendinize iyi bakın =)

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

Türk restoranı yok, fakat Türk yemeklerini, rakıyı özlediysen Yunan restoranlarına gidebilirsin. Ayrıca nargile içiyorsan Downtown'da Davie street üzerinde nargileci var. Adam iranlı fakat Türkçe biliyor. Evin çok uzakmış. Downtown'da apartmanda oturmak istersen yardımcı olabilirim. Sevgiler.

--

intrancewetrust

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Sen şuan Vancouverdamısın? eğer öyleyse msn filan verirsen belki tanışma fırsatımız olur =) Ayrıca bende 2 gün önce bir kebabçı buldum Alma and Broadway üzerinde baklava filanda yapıyorlar 2 tane Suriyeli bayan =)

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ben Nanaimo da oturuorum ama vancouvara gelmem 1bucuk saat sürüyor ,çok yakınım yani...anlıyıcagıız ben rakı istiyorum şişe ile almak istiyorum yani,rakı sofrası kuracagım mezeleri ben hazırlamaya calısıcam ,muzeyyen sener filan,görücez işte neler olucak :D ama bi yardım etseniz cok hos olur...nerden bulabilirim

bide asıl sorun benim yaşım küçük ama birini bulurum ...yahu neyse parası veririm bi rakı bulun bana

deepgreen
deepgreen's picture
Üye: 13-03-2008

raki abernideki liqueur store de gordum 27 dolar falandi ama geldigi gibi bitiyor acele etmekte fayda var

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba Vancouver'e yerleşmeyi düşünen bir aileyiz.Orada bizim gibi yaşayan Türk aileleri var mı? Çocukları daha ilköğretimdeler.Türk çocuklarının gittiği bir okul var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Tekrar slm ,Vancouver'e yerleşmeyi düşünen bir aileyiz.Orada Türklerin yaşadığı bir mahalle vs gibi bir yer var mı? Türk çocuklarının okuduğu bir okul var mı? Benim çocuklarım ilköğretimdeler.E-mailime bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ziyaretçi yazmış:
Tekrar slm ,Vancouver'e yerleşmeyi düşünen bir aileyiz.Orada Türklerin yaşadığı bir mahalle vs gibi bir yer var mı? Türk çocuklarının okuduğu bir okul var mı? Benim çocuklarım ilköğretimdeler.E-mailime bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

vancouver da kütüphanenin alt sokağında dönerci var beşiktaşlı filan

Üye: 10-02-2008

Ozellikle Turk cocuklarin okudugu bir okul yok. Vancouver'da o kadar Turk yok zaten.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

selam millet ben türkiyeden antepten kasım ben kamadada yaşamak istiyorum mesleğim aşçı 20 yaşında bekarım yardımcı olursanız sevinirim allah razı olsun şimdiden msn adresim kurt27_ak@hotmail.com

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

SELAM HERKEZE BEN TÜRKİYEDEN GAZİANTEPTEN KASIM 20 YAŞINDA BEKARIM ANTEPTE Bİ OTELDE AŞÇILIK Bİ RESTORANTTA AŞÇILIK YAPIYORUM VE KANADADA YAŞAMAK VE ORDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEK KİŞİLER UMARIM ARANIZDA VARDIR ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN MSN ADRESİM kurt27_ak@hotmail.com