Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Vancouvarda Türk cafe vaye market

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba oğlum 1 aylık dil kursu için kanada vancouvar gitti 3 gün oldu ama yemeklerini yiyemiyor vancouvarda türk cafe vaye market gibi yerler varmı ve nasıl ulaşılabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.tşk ederim iyi günler

MERAL YÜKSEL

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

Evet bu sorunun cevabı benim içinde iyi olur :) Yemek konusunda hassasımdır. Ama bildiğim kadarıyla vancouver'da Türk restorantları var çok sayıda. adresleri ve telefonlarını bir sitede bulmuştum bulursam buraya yazarım. Tabii Kanadam.com ekibi daha iyi biliyordur onlar daha iyi yardımcı olur :)

--

intrancewetrust

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

reklam değildir:

Turkish Delight
1118 Davie
Vancouver, BC
Tel: 604 682-1007

bir tek bunu bulabildim fakat daha da vardır mutlaka.

--

intrancewetrust

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Oğlunuz Kanadam.com ile iletişime geçsin lütfen. Biz de Vancouver'dayız. Ona elimizden geldiği şekilde destek oluruz. Eğitimi ile ilgili bir sorun yaşarsa o açıdan da yardımcı olmaya çalışırız.

Commercial Dr. adlı caddede Rime adli Türk Restaurant'ı var. Geleneksel Türk yemekleri yapıyorlar. Mercimek köftesi bile bulabilir :)

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Yine Commercial Dr. caddesinde bircok Turk urununu satan bir market bulunmakta. Davie caddesinde Stephos adli Yunan restaurant'i da bize cok yakin yemekler yapiyor (her hangi bir yunan restaurantinin yemekleri bize yakin, fakat Stephos fiyat/porsiyon/lezzet ile fark yaratiyor).

Tankut'un dedigi gibi oglunuz bizimle iletisime gecsin, daha detayli bilgilendirelim.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba;

2 ay sonra vancouvera gelicem ama çok korkuyorum.Hiç bilmediğim bir ülke.6 ay orada kalıcam.Ordaki yaşam hakkında bana bilgi verebilir misiniz.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Korkmanıza filan hiç gerek yok.Bende 3 aydır burdayım herşey mükemmel gidiyor genelde insanlar cok anlayışlı ve iyi niyetli.Havası biraz soguk ve yagmurlu ama bir kışlık ceket attınızmı üstünüze downtownda dolaşırken keyfinize diyecek söz kalmaz =)

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

3 aydır vancouver da kalıorum..İlk zamanlar cok zordu hersey ama sımdı hersey daha kolaylasıo hersey

Erdi
Erdi's picture
Üye: 17-03-2008

oradaki yaşam hakkında biraz bilgi verirmisin?