Selam Ben Nur,
Kocaeli Üniversitesinde Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Anabilim Dalı Fizik Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programından 3,46 ortalamayla mezun oldum. KGIC Testinden 75 üzerinden 42 puan aldım ancak geliştirebilirim. Kanada'da bana uygun bir eğitim programı var mıdır? Danışmanlık almak istiyorum.

sevgili kanadam.com yöneticileri halen bir cevap bekliyorum:(

Nuray Kanada'da Ingilizce egitimi konusunda danismanlik istiyorsan Kanadam.com'a iletisim sayfalarindan email at istersen. Daha hizli cevap alirsin.

özel bir bankada 2,5 senedir portföy yöneticisi olarak çalışmaktayım.Kanada da dil eğitimi almak istiyorum.fakat eğitim sırasında ücretli olarak çalışmak ta istiyorum.belki kanada da da kalabilirim.Şu anda 27 yaşındayım.Burada nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Şu anki durumumun kanada da dil eğitimi almakiücretli çalışmak ve hayatımı bundan sonra kanada da geçirmek için avantaj ve dezavantajları nelerdir.Kısacası Kanada'da kalmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Kanadada Ingilizce kursu ogrencilerine calisma izni vermiyorlar. Bazi okullar var maas alabilecegin calisma programlari filan var ama bunlar kursu tamamladiktan sonra basliyor. Yani kurs paranin olmasi lazim.
Üye: 22-04-2008