Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Kanada'da web ve grafik tasarımı

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba Kanada'da web ve grafik tasarımı üzerine eğitim alabileceğim okul ya da kurslar var mı?bunun için üniversite ortalaması,toefl gerekiyormu? ortalama aylık ne kadar masrafım olur,yardımcı olursanız çok sevinirim

Serverbedi

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Merhaba, Kanada'da web tasarimi ve grafik uzerine cok kaliteli okullar vardir. Bunlar icin universite ortalamanizin pek onemi yoktur. Aylik yasam masraflariniz (konaklama ve yiyecek dahil) 700-1000 Kanada dolari civarinda olur. Okul ucretleri ise gelmek istediginiz bolgeye ve egitim suresine gore degisiklik gosterecektir. Bize iletisim sayfasindan bu bilgileri iletebilirseniz, size uygun okullar ve programlari hakkinda detaylari gonderebiliriz.

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Ne sureli bir program dusundugunuzu de eklemeyi unutmayin lutfen. Bu alandaki programlar 6 aydan 2 yila kadar degisiklik gosteriyor. Fiyatlar da ona gore degisiyor tabi.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

meraba,
Ben marmara üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunuyum. Kanada'da üniversite eğitimi almak istiyorum ancak bölümümle alakalı deil, resim bölümü ya da iç mimarlık okumak istiyorum.
O yuzden kendi bölümümdeki not ortalamam başka bir bölümdeki not ortalamasını etkiler mi? Bir de resim bölümü içn ya da iç mimari için yetenek sınavıyla mı giriş yapılıyor? Ayrıca başka bir yerde vize için 2000dolar civarında bankada paranızın olması gerkiyor yazmışsınız. peki bu paranın illaki bizim hesabımızda mı olması gerekiyor,yoksa ailemizdeki herhangi birinin hesabında olablir mi? yardımcı olursanız çok sewinirim:)

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Ziyaretçi yazmış:
meraba,
Ben marmara üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunuyum. Kanada'da üniversite eğitimi almak istiyorum ancak bölümümle alakalı deil, resim bölümü ya da iç mimarlık okumak istiyorum.
O yuzden kendi bölümümdeki not ortalamam başka bir bölümdeki not ortalamasını etkiler mi? Bir de resim bölümü içn ya da iç mimari için yetenek sınavıyla mı giriş yapılıyor? Ayrıca başka bir yerde vize için 2000dolar civarında bankada paranızın olması gerkiyor yazmışsınız. peki bu paranın illaki bizim hesabımızda mı olması gerekiyor,yoksa ailemizdeki herhangi birinin hesabında olablir mi? yardımcı olursanız çok sewinirim:)

Bu bolumler icin portfoyunuzun olmasi gerekiyor. O yuzden once kolej egitimi ile baslamalisiniz. Ingilizce'nizin en az TOEFL 80 olmasi lazim. Yeterli degilse once gelip Ingilizce ile baslayabilirsiniz. Ilgiliyseniz iletisim sayfamizdan bize email gonderin lutfen.

Nerede 2000 dolar gerekiyor diye yazdigimizi belirtirseniz duzeltelim. Sifir hatasi olsa gerek ya da baska bir ogrencinin sartlarindan bahsediliyordur. Boyle standart bir rakam soz konusu olamaz. Vize icin gerekli meblag ogrencinin egitim masraflarina gore degisir.

Merhabalar Yurtdışında okuma fikrini kafama yerleştirince siteleri gezmeye başladım ve bu siteyi buldum sizlerin bağzı konularda yardımcı oldugunuzu okudum ve çok memnun oldum

Ben Fatih üniversitesi Grafik bölümü öğrencisiyim

iki yıllık olan bu bölümün 1. sınıfında okuyorum ve şu sıralar finaller bitmek üzere

size sormak istediğim yatay geçiş imkanı yapabilirmiyim kanada da herhangi bir okula maddi olarak uygun olabilir okulum bu konuda yardımcı olabilirmi yani beni kabul edebilecek bir okulu nasıl bulurum çok merak ediyorum

bu konularda bi bilgim yok ama buralardan gitmek istiyorum ve kariyerimi iyi bir şekilde tamamlamak isterim her öğrenci gibi

Şimdiden teşekkür ederim cevap yazmanızı büyük bir ümitle beklemekteyim kolay gelsin...