Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanada arkadaş arıyorum : )

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

vancouver'dayım new westminsterda mimarlık okumak istiyorum
şuan onun cabasındayım türkiyedede mimarlık bürolarında çalışıyordum ( lise mezunu olarak tasarımcıyım :)

beraber birşeyler yapmak isteyenler icin
futbol matchları olur bu türde etkinlikler olur bende varım

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Merhaba, Vancouver'daki bircok Turk etkinligini
http://www.vancouverturkishsociety.org/
ve
UBC Turk Ogrenci Derneginden ogrenebilrsiniz.
http://www.ams.ubc.ca/clubs/turkish/

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

2 kişi daha bulalım okey çeviririz

--

intrancewetrust

fatih
fatih's picture

slmlar ben ağustos ayında torontoya gidiyorum dil okulu olan PLI başlıcam da bana bilgi verebilecek kişiler arıyorum vede orada yasayan olnlardan yardım beklerim...

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Ziyaretçi yazmış:
vancouver'dayım new westminsterda mimarlık okumak istiyorum
şuan onun cabasındayım türkiyedede mimarlık bürolarında çalışıyordum ( lise mezunu olarak tasarımcıyım :)

beraber birşeyler yapmak isteyenler icin
futbol matchları olur bu türde etkinlikler olur bende varım

New Westminster'da mimarlik okumak istediginize gore Douglas College'i sectiginizi dusunuyorum. Okula basvurdunuz mu henuz? Kabullerinizde yardimci olmak isteriz.

Tankut
Tankut's picture

fatih yazmış:
slmlar ben ağustos ayında torontoya gidiyorum dil okulu olan PLI başlıcam da bana bilgi verebilecek kişiler arıyorum vede orada yasayan olnlardan yardım beklerim...

Sorunuza cevap olarak Kanada'da egitim kategorisinin altinda yeni bir forum konusu actim. Oradan takip edebilirsiniz.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Tankut yazmış:

New Westminster'da mimarlik okumak istediginize gore Douglas College'i sectiginizi dusunuyorum. Okula basvurdunuz mu henuz? Kabullerinizde yardimci olmak isteriz.

daha dil kursalarına yazılmadım konuşmam iyi ama tofel derecesinde
belge istedikleri için biraz zorlanıcam ama seneye yazılabilirim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanadayı çok seviyorum

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Ziyaretçi yazmış:
beraber birşeyler yapmak isteyenler icin futbol matchları olur bu türde etkinlikler olur bende varım

Vancouver Turk dernegi bu pazar gunu (19 agustos) piknik duzenliyor. Detaylar:
http://www.vancouverturkishsociety.org/news/news19august2007.htm

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Yorumunuz buraya taşınmıştır.

Serdal Gürses
Serdal Gürses's picture

Yorumunuz buraya taşınmıştır.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Montreal'e yeni göcmen olarak kabul edildim. ancak yazın Vancouver'e gelmek ve öncelikle ingilizcemi geliştirmek için bir üniversitenin lisan kursuna gitmek istiyorum, bir de kalacak yere ihtiyacım var. Bu konuda bilgisi olanların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.

SERHAT POLAT
SERHAT POLAT's picture

MERHABALAR,BEN ŞU AN DA KANADA'YA TURİST VİZESİ İÇİN BAŞVURU HAZIRLIKLARI YAPMAKTAYIM.TÜRKİYE'DE MALVARLIĞIM VE BİRAZ DA PARAM VAR.ÖNCE BİR GELİP ORAYI GÖRMEK İSTİYORUM YANİ ZİYARETÇİ OLARAK.EĞER KAFAMA YATARSA,BİR İŞ KURUP ORAYA YERLEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT ORADA HİÇ KİMSEYİ TANIMIYORUM.BU VİZE ALMAMDA NASIL BİR ETKİ YAPAR?

ferruh
ferruh's picture

selam lar siteye ilk giriyorum canada deyince akan sular durur ben çok sene önce canadada top oynadım ontorio grıbunda london 6 ay kaldıktan sonra dödüm ama hala unutmuş değilim oraları çok harika yer canada

ferruh
ferruh's picture

selam lar siteye ilk giriyorum canada deyince akan sular durur ben çok sene önce canadada top oynadım ontorio grıbunda london 6 ay kaldıktan sonra dödüm ama hala unutmuş değilim oraları çok harika yer canada

duygu_yal
duygu_yal's picture
Üye: 04-12-2007

merhaba;

Ben şubat ayında vancouvera geliyorum ama nasıl bir ortamla karşılaşacağımı bilmiyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Vancouverda zamanınımı nasıl geçirebilirim.

escobarr69
escobarr69's picture

merhabalar kısmetse mart ayında vancouver a geliyorum.davetiyeli işçi olarak .tarih yaklaştıkça yardımlarınızı bekliyeceğim.şimdiden teşekürler istanbuldan selamlar

duygu_yal
duygu_yal's picture
Üye: 04-12-2007

merhabalar;

Şubat ayında 5,5 aylık vancouverda ingilizce kursuna geliyorum.Bu kurs bititkten sonra kandada kalmak isitiyorum bunun için ne yapmam gerkiyor.

dolphin
dolphin's picture

Merhaba,

Su an Alberta Edmonton dayim. Burada yasayan Turk lerle tanismak istiyorum.

Tankut
Tankut's picture

Vancouver'a gelmis olan uyelerimiz: bu aksam (7 Aralik) 18:00
de Yaletown'da Yaletown Brewing Co. da toplanicaz. Katilirsaniz tanismis oluruz.

bilgekağanözcan
bilgekağanözcan's picture

kanada rüyasını yaşamak üzereyken türkiyede bogulmuş bir insana yardım edermisiniz

lverloveca
lverloveca's picture

slm ben 4 yıl sonra canada ya gitmeyi planlıyorum msn nden tanışabiliriz istersen ekle moxxxxxxx@xxxxxxx.c om arkadaş olursak beraber gideriz iyi günler

***moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.***

lvoerloveca
lvoerloveca's picture

bilgekağanözcan yazdığım msj sanadır ;)

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

tanışalım

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

canadaspor@hotmail.com tanışalım bende toronto
bramptondayım şu an

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mrb ben EDMONTON a takılmış durumdayım...
orada bulunmuş veya bulunan arkadaşlar varsa görüşmek isterim.
iyi günler...

gamze_kani@hotmail.com

fırat_baran73
fırat_baran73's picture

mrhb ben hep canadayı hayal eden bir gencim ve gitmek çok istiyorum ama olumsuz diyorum orada nasıl arkadaş çevresi edinebilirim yardımınız için şimdiden teşekürler

firat_baran33@
firat_baran33@'s picture

alm ben amerikada türk arkadaş arıyorum ve amerikada çalışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sezinirim kolay gelsin

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Mrb arkadaşlar!!!!!!! Kanada da kalmış oraları çok iyi bileniniz varsa lütfen bana yardımcı olsun. Kanada hakkında tez hazırlıyorum ve çok ndetaylı bilgilere ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ayrıca görüşmekde isterim. Acil cvp verirseniz çok mutlu olurum...

zeynocl87@hotmail.com

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba arkadaşlar dil eğitimi için amerika ve kanada arasında kaldım. Amerikada gitmeyi düşündüğüm yer california-san diago. Kanada da ise montreal' le gitmeyi düşünüyorum( bir tanıdığımız olduğundan dolayı), ama montrealde hem ingilizce hem fransızca konuşuluyormuş acaba bu ingilizce öğrenmek isteyen biri için bir dezavantaj olurmu? Forumlarda ingilizce öğrenmek için hep Toronto ve Vancouver'dan bahsetmekteler acaba montreal'de ingilizce dil eğitimi ile ilgili olarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? ayrıca montrealde iyi bir dil okulu önerebilirseniz memnun olurum.

Üye: 10-02-2008

Kanadam.com ekibine yazarsan daha detayli yardimci olurlar herhalde ama Montreal'de sokakta Fransizca konusuluyor. Herkes Ingilizce de biliyor.