Üstteki yazıyı Log in yapmadan önce yazmışım kusurabakmayın
Vancouver a yaz ayları gidiyoruz.Ne gibi şeyler tavsiye edersiniz?
Sorular aklıma geldikçe soruyorum,sanırım sitede üyeler pek aktif değil?

ben yaz boyunca ordaydım!!vancouverda!!inanılmaz güvenli bir yer,ama bi ingiltere bi almanya gibi tarihi yok!!yerliler çok iyimser,zaten doğal havadan bahsetmiyorum bile...pli a gelince doğru seçim yapmışsın,mümkün olabildiğince yüksek seviyeden başlamaya çalış!!

peki ''yüksek seviyeden başlamaya çalış'' önerisini niye yaptın?
vancouver ile ilgili aklımda birsürü soru var fakat anında cevap olmadığı için yazmakta pek istemiyorum...
Eren,
yazın orada hava koşulları,yaşam vs. biraz bilgi verebilirmisin?

Erdi hava kisin baharda filan yagmurlu oluyor ama yazin ve sonbahar super geciyor. Tertemiz bir sehir Vancouver.

Homestay konusunda nasıl bir aileye düşüceğinle alakalı ama genellikle insanlar iyi niyetli ; kıyafet olarak yazlık kıyafetlerinin yanına kalın birşeyler koymayı ihmal etme. Bugun mart 28 ve kar yağıyordu normalde karşılaşılmayan bir durummuş fakat oldukca soğuk burası.
Pli da okumasamda oranın da gayet geçerli bir okul olduğunu biliyorum.Daha fazla soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Ben PLI'da okudum. Gayet kaliteli bir okul. Hocalar çok iyi. Güzel bir yer. OP sınıfında Edward'tan ders alırsan kesinlikle bırakmak istemezsin :)

3 gün sonra vancouvera geliyorum hayırlısıyla.buluşmalarınız vs. olduğunda hepinizle tanışmak isterim
teşekkürler

Erdi Kanadam.com facebook grubta bu tarz davetiyeleri filan gordum ben. Toplaniyorlar arada sirada.

merhaba;
1 sene sonra vancouver'da egitimi düşünüyorum.şu an için Türkiye'deki okulumu bitirmem gerekiyor.uzun süredir yaşam koşulları hakkında araştırma yapıyorum.bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar:):)

yaklaşık 5 gündür Vancouverdayım.
Burası çok güzel biyer.Yani gelen geri dönmek istemez sanmıyorum.Fazla yürümem dışında bi problemim yok sayılır :))
Gelmek isteyen herkese tavsiye ediyorum mükemmel biyer burası
PLI a başladım bugün.insanlar çok güler yüzlü ve çok iyi.
Şuan vancouver da olan Türk arkadaşlarla görüşmek isterim
mailim:lambocars@hotmail.com
Teşekkürler :))

nerde kalıyorsun erdi ve hangi prosedürleri izledin gitmek için anlatırmısın bende yazın master için gelicem inş

aile yanında kalıyorum şuan.ama ev bakıyorum kendi evime çıkıcam inş.
ilk okula başvur.kabul geldikten sonrası kolay.vize için gerekli evrakları en kısa zamanda hazırlamaya çalış çünkü vize çok uzun zamanda geliyo.gerçe benimki 1 haftada geldi ama millet 2 ay falan bekliyo.onun için elini çabuk tut derim.sonra vizeye başvur işte.2 ay sonra ne olduğunu anlamadan geliyosun :D
bide uçakta kesinlikle business ile gel maddi imkanın varsa.çünkü 10 saat havada kafayı yiyorum ben zaten dar yerler.business ta oturursan istersen koltuğunu yatak yap problem deil ;)
bu arada master programları acayip pağlı burda haberin olsun iyice araştır derim...
umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

ya ben ing ögrtm den mezun olucam haziranda master cok istiyorum yakında başvuruya başlıycam sen kanadam .com la mı gittin

Selamlar,
Ben de yaz içinde 1.5-2 aylık hızlı bir ing. programına dahil olmak istiyorum. İlk tercihim Vancouver..Yer ve okul adı açısından önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

merhaba,
ben mesut,inşallah eğer vize işlemlerimde sorun çıkmazsa ki şuan tankut bey'le görüşmelerimizde sorun yok,1 agustosta MONTREAL'deyim :D
dil okulu için 8 ay ordayım :D
kanadam.com ekibine ilgi ve desteklerinden dolayı,ayrıca böyle güzel bir paylaşım sitesini bizlere sunduklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
mesut

sevgili mesut
9 aydir montrealdeyim ancak vancouver a kacmaya calisiyorum
cunku burasi cok soguk bir yer
-35 i gorduk tabii iyi yanlarida var
disarida canli bile yasayamayacagi icin hasta olmuyorsun

Slm Arkadaslar,
Bende bu yaz icin PLI-vancouver'a gelmeyi planliyorum. Merak ettigim PLI'de okuma, yazma, grammar gibi derslere ayri ayri hocalar mi giriyor; yoksa tum derslere ayni hocalar mi giriyor?
Ayrica Toefl hazirlik kursu, kacinci kurdan sonra basliyor ve her kur yaklasik olarak kac ay/hafta suruyor?
Yorumlarini bekliyorum.

Arkadaşlar herkese selamlar. Ozellikle site yoneticilerine sesleniyorum birkaç kere e-mail attım ama sanırım yogunluklarından dolayı cevap vermediler olsun genede onlara teşekkür ediyorum.
Şimdi konu şu ; 24 yaşındayım dil eğitimi almakiçin Kanada'yı istiyorum dayım bana sponsor olacak sponsor olmak için gerekli şartlar nelerdir ne tür evrakları hazırlaması gerek ve benim ne tür evraklar hazırlamam gerek bilgisi , deneyimi olanlardan pm bekliyorum.Saygılarımla - GÖKHAN -

Erdi: Kanadam.com facebook grubuna uye olursan orada diger arkadaslarla filan gorusebilirsin:
http://www.facebook.com/group.php?gid=13306240332
Sky: cevap verirler valla.ben neler sordum da onlara cevap verdikten sonra... email adresinde filan sorun vardir belki. bence yine yaz.
Mesut arkadas: Montreal soguk filan ama Kanada'nin gobegindeki Avrupa orasi :)
Öncelikle Herkese merhaba.İsmim Erdi,yaşım 19
Ablamla beraber 10 nisanda Vancouver a eğitim amaçlı gideceğiz.
Benim için ilk olarak bi 4 ay dil okulu ve sonrasında kısmetse üniverste olucak.Ablamda sertifika programına katılıcak.
Bu siteyi bulmamız çok iyi oldu çünkü hep bilgi sahibi insanlara danışılabiliyo.Bu imkanı sunduğunuz için öncelikle teşekkürler...
Benim sormak istediğim birkaç soru olucak
Ailenin yanında kalacağımız için onların yaşam tarzlarını ve gelenek göreneklerini öğrenmek istiyorum.Yani burda normal yaşantımızdaki hareketler espriler vs ordaki insanlara ters gelirmi :)
Aileye ufak tefek buradan armağan götürmek istiyorum bunlar ne olabilir acaba :D(bu soru biraz komik ama yapmam lazım diye düşünüyorum)
Vancouver PLI da dil eğitimi alıcam.Orada okuyan arkadaşlar varmı burada?
şimdiden teşekkürler
Erdi