Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

bisoncu - lehimci

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba arkadaslar,
Benim ismim Cemal Gunaydin ve ben 18 yildanberi Kanada'da yasayan hem Turk hemde Kanada uyruklu bir vatandasim. Bati Kanadanin Edmonton, Calgary ve Vancouver sehirlerinde EnviroGreen Textile Care Systems isminde uc tane isyerimiz var. Su anda butun sanayii alanlarinda cok buyuk bir eleman krizi var. Benim sahsen 3 tane, iyi derece ingilizce bilen, askerligini yapmis, bekar, teknik okul mezunu, bisoncu-lehimci'ye ihtiyacim var. Genelde eger isverenlerin aradiklari vasiflara uygunsaniz buraya sadece gocmen olarak degilde su anda iki yillik bir kontratla isci olarak ta gelebilirsiniz. bayan ardakaslar icin de kuru temizlemecilerde presci olarak ta is bulmamiz munkundur. Iki sene sonra Turkiye'ye donmeniz gerekmektedir. Lakin eger burada bir Kanada vatandasiyla evlendiginiz taktirde gocmenlik hakkini elde edip, hayatinizi kanada'da idame ettirme firsatinida elde edebilirsiniz.. Kanada konsolosluguna muracaat edip iki yillik gecici isci olarak gitmek icin muracaat edin. Olay bu kadar basit. Herkese iyi sanslar. Dedigim gibi uc tane eleman da ben istiyorum

Cemal Gunaydin
Calgary, Alberta

MeMeT
MeMeT's picture

slm benyazılı vasıflara uymuyorum ama Allah rızası için bana yardımcı olursanız çok sevinirim 81 doğumluyum orta okul mezunuyum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Memet bey,
Ozgecmisinizi bize faksla gonderin. bakalim bize uygun musunuz.
EnviroGreen Textile Care Systems
Fax: 1-403-640-7278

Cemal Gunaydin

levent
levent's picture

iyi günler cemal bey biz itü makina müh. 4. sınıf öğrencileriyiz ve 4 ay sonra mezun durumda olacağız. iyi derece ingilizce bilgisine sahibiz ve çalışma hayatımızı kanadada sürdürmek istiyoruz ama başlangıç için yardıma ihtiyacımız var. bizi yönlendirebilir ve yardımcı olursanız cok seviniriz.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba Levent Bey,

Bana vasiflarinizi iceren ogzecmisinizi gondermeniz gerekir. Eger aradigimiz vasiflara uygunsaniz sizle irtibata geceriz . E-mail jgunaydin@hotmail.com veya fax 1-403-640-7278

Selamlar

Cemal Gunaydin

abdurrahman yetkin
abdurrahman yetkin 's picture

merhaba cemal bey ben ortalama on beş senelik denizcilik hayatım var bu süre içerisinde torna ve kaynak çeşitlerinde gazaltı elektirik oksjen kanaklarını çok iyi kulanabiliyorum daha önce internete bıraktıgım cv den bana bir buroşür geldi buroşürü doldurup bir de 289 usd doları istiyorlar sizce dogrumu bana yardımcı olursanız sevinirim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Sayin Abdurrahman kardesim,
Sizinle irtibata gecip bir mutalaga yapmayi arzu ediyoruz. Aradigimiz vasiflara sahip iseniz size hemen is verme imkanina sahibiz. Baska sirketlerin sizden para istediklerini soyluyorsunuz. Bence internetten gelen bu gibi istekler asilsiz kisilere aittir ve de paranizi kaptirabilirsiniz. Bizler buraya eleman olarak gelecek arkadaslarimizin ucak biletlerini ve burokrasiyle ilgili butun masraflarini karsiliyoruz. Eger ingilizce de biliyorsaniz, lutfen bizle irtibata gecip bize bir cv'nizi gonderin.

Adres:
EnviroGreen Textile Care Systems
5921-3rd Street SE
Calgary, AB. Canada T2H 1K3
Tel: 1-403-640-7277
Faks: 1-403-640-7278

Saygilar

Cemal Gunaydin
Executive VP
EnviroGreen TCS

abdurrahman yetkin
abdurrahman yetkin's picture

merhaba cemal bey ben önçelikle mesleyimle ilgili bilgiyi vereyim ilk mesleyım dekoratif cam ve ayna imalatı 6 yıl bu sektörde torna elektorot ve oksjen pvc kaynakları ilave olarak saf gümüşü eritip nitrata donüştürmek şuanki meslek gurubu deniz sektörü buradaki konumum boos fitter 7 yıl ticari gemilerde fitter olarak çalıştım şu anda yeni kurulan tersanede göreve başlayacam şirkete hedefimin yurtdışında calışmak oldugunu söyledim olgunlukla karşıladılar yurtdışı işin oldugunda haberimiz olsun diye beni rahtlatı cemal bey tornayı 100/75 oksjen gazaltı elektorot pvc tam olarak biliyorum ingilizce konuşma derdimi anlataçak kadar biliyorum