Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

bilgisayar sertifika kursları ve dil okulu

computerengineer
computerengineer's picture
Üye: 16-03-2008

Merhaba istanbul teknik üniversitesi bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ingilizcem orta düzeyde konuşma olarak kendimi çat pat idare ediyorum.Var olan ingilizcemi geliştirip bu arada oradaki bilgisayar sertifika kurslarına başvurup(mcsd.net ve benzeri yazılım kursları) toronto ya gitmeyi düşünüyorum.Dil okulu olarak orada hansa isimli dil okuluna baktım bunun yanında bilgisayar yazılım kurslarını halen araştırıyorum.Dil konusunda belli bir düzeye geldikten sonra orada çalışıp kalmayı düşünüyorum.Bilgisayar yazılım sertifika kursları hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Bir forumda okudğum yazıda orada dil okulu ve sertifika kurslarına gidenlerin yurtlarda kalabileceğinden bahsediyordu böyle bişey varsa bu konu hakkında ve orada nerelerde kalabileceğim hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.

Üye: 10-02-2008

Egitim konularindaki sorularin icin Kanadam.com ekibine dogrudan email gonder istersen. Ama diger sorularini yanitlayabilirim ben. Dil konusunda hangi seviyeye gelirsen gel Ingilizce kursuna giderken calisma izni vermiyo Kanadalilar. Kursunu bitirdikten sonra staj ya da sponsor bir sirket bulursan onlar araciligiyla filan calisma izni alabilirsin. Yurt ise ancak okulun yurdu varsa kalabilirsin. Benim bildigim dil okullari yurtsuz calisiyor.

computerengineer
computerengineer's picture
Üye: 16-03-2008

Peki dil okulu değilde normal bir bilgisayar sertifika kursuna yazılıp gitsem çalışma izni oluyormu?

Üye: 10-02-2008

Sertifika ile calima izni almak zor. Calisma izni zaten 2-4 ayda gelene kadar senin sertifika biter. Daha uzun sureli bir seye gelmen lazim.