Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanadada iş bulmak istiyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm ben gökhan benli ben aşçı yardımcısıyım kanadaya gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyo.veya gidebilirmiyim ..

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Evet gidebilirsiniz. Diger forum ve blog yazilarimizda konu ile ilgili olarak bilgi mevcut. Onlari inceleyebilirsiniz.

muhammed
muhammed's picture

slm ben muhammed 22 ysinda lise mezunu kanada d okumak ve yasamk istiyorum5 dil biliyorum askerlik mi tamamladm egr Tankut bey yardimci olursaniz sevinrim

Tankut
Tankut's picture

Muhammed Bey ne okumak istediginizi aciklayan bir email gonderin bize yardimci olalim.

muhammed
muhammed's picture

universte okumak istiyorum eger olursa nelere basvurmam lazim simdiden tsk.........

Tankut
Tankut's picture

Konu hakkinda blog yazimiz var. Onu inceledikten sonra basvurularinizda yardimci olmamizi isterseniz bize email gonderin yardimci olalim.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm 1976 istanbul dogumluyum meslegim tatlıcı,pastacı kanadada çalışmak istiyorum nasıl iş bulabilirim nereye başvurmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

erkan mete
erkan mete's picture

ben atatürk ünüversitesi melek yüksek okulu su ürünleri bölümünü bitirdim
boyacı beslegine sayip 23 yasındayım kanadaya yerleşim kanadada calışmak istiyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mrb tankut bey..
adım aylin.uludag üniversitesi mezunu kimya teknikeriyim..kanada da hem tahsile devam edip hemde çalışmak istiyorum..ayrıca çift vatandasım..(bulgaristan vatandası)
bana ne kadar para gerekir..nasıl yapabilirim?.kendime uygun iş bulabilir miyim?..
şimdiden tesekkürler....

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

merhaba ben sosyoloji mezunuyum.kanada da lisansüstü eğitim almak istiyorum ancak hiç bir şekilde maddi olanağımla bunu destekleyemem.ingilizcem ise orta düzeyde.bana yol gösterirseniz sevinirim.

volkan köksal
volkan köksal's picture

merhaba ben volkan kadanadada çalışmak istiyorum ingilizcem çok iyi ve bilgisayar teknik servisiyim ve dansçıyım karagrofi olarak bu arada askerliğimi henüz yapmadım bu engel olabilirmi ?

gökdeniz
gökdeniz's picture

ben kanadaya gelsem bir inşaatda çalışsam ama çalışma iznim yok çalışabilirmiyim çalışsam saatli ücretim aşşağı yukarı ne kadar olur bir bilgi verirseniz sevinirim

ISA JAKUPI
ISA JAKUPI 's picture

Ziyaretçi yazmış:
slm ben gökhan benli ben aşçı yardımcısıyım kanadaya gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyo.veya gidebilirmiyim ..
SELAM ALEKUM MERABA BEN ISTIJORUM AJLEMLEN GITMEK KANADAJA VARMI MUMKUN GITMEK BEN JIM MAKEDONJADAN KALKANDELENDEN

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

Kanada'da calismak icin askerlik durumunuzun onemi yoktur. Kacak iseniz pasaport alamazsiniz / uzatamazsiniz.

Kanada'dan is teklifi almadan calisma vizesi alamazsaniz.

Calisma izni olmadan calisirsaniz sinir disi edilirsiniz.

hasan
hasan's picture

slm ben mobilyacı'yım kanada'da iş bulabilirmiyim fakat ustalık belgem yok ama bonseris alabilirim .. ne yampalıyım

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kardes mrbb benimm sorumm ben univ.. mezunuyumm alanım 4.senelikk insaat bölümünüü bitirdimm ve kanada da calısmakk istiyorumm yapmam gereken nedir bana bii arkadas genis bii bilgii verirse memnun olurumm herkese saygılarr ve bassarılar herseyy gönlünüzce olsun

Tankut
Tankut's picture

Kanada'da calisma ve gocmenlik konularinda bir blog yazisi hazirliyorum. Sorularinizin cevaplarini orada bulabileceginizi dusunuyorum. Lutfen websitemizin blog yazilarini takip ediniz.

Saygilar

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

biçerdöver operatörüyüm kanada da bu alanda iş teklifi alabilir miyim
saygılarımla

EREN
EREN's picture

slm ve kolay gelsin... :)

1- ben suan sağlık meslek laboratuvar bölümü okuyorum üniversiteyi kanadada okumak için ne yapmalıyım .

2, kanadada lab teknisyenine ihtiyaç var mı yani iş bulabilir miyiz sınav vs .. var mı ?

güner
güner's picture

slm ben güner kanadaya gitmek istiyorum
ben erkek kuaförüyüm iş potansiyeli nasıldır bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz tankut bey şimdididen teşekürler

Tankut
Tankut's picture

Kanada'ya calismak icin gelmeyi dusunenler asagidaki blog yazimi inceleyebilirler:

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

ahmet
ahmet's picture

merhaba ben kanadaya gitmek istiyorum oraya nasıl gidebilirim nasıl iş bulabilirim küçüklüğümden beri kanada çok ilgimi çekiyo orda yaşamak düzenli hayatım olmasını istiyorum bunun için ne yapmam lazım az çok ingilizcem var elimdede mesleklerim var orda çalışmak istiyorum bubun için bilgilendirseniz sevinirim

ahmet
ahmet's picture

slm ahmet..ben universite ogrencisiyim.universite mezunlari kanadaya nasil gidebilir...cevaplarsaniz memnun olurum...teskurler

Muharrem Altuntas
Muharrem Altuntas's picture
Üye: 19-12-2007

Ziyaretçi yazmış:

istanbulda arkadasımı kanada ya ascı olarak gönderen bi firma var bende yatırımcı olarak bu ay basvurdum hayırlısıyla islemlerim devam ediyor size tavsiyem bu şirketi bulmanız
isterseniz yardımcı olabilirim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

ADIM AHMET SÖĞÜT MAKİNA MÜHENDİSİYİM KANADA2DA ÇALIŞMAK İSTİYORUM.NE GİBİ ŞARTLARI SAĞLAMAK GEREKİR. TEŞEKÜRLER.

ahmet
ahmet's picture

Ziyaretçi yazmış:
ADIM AHMET SÖĞÜT MAKİNA MÜHENDİSİYİM KANADA2DA ÇALIŞMAK İSTİYORUM.NE GİBİ ŞARTLARI SAĞLAMAK GEREKİR. TEŞEKÜRLER.

tahsin sancar
tahsin sancar's picture

muharrem altuntaş lütfen bu şirketin ismini ve adresini, mevzuatları ne gibi işlemlerden gectiğinizi mail adresime yazarmısınız lütfen .tşk

tahsin sancar
tahsin sancar's picture

Muharrem Altuntas yazmış:
Ziyaretçi yazmış:

istanbulda arkadasımı kanada ya ascı olarak gönderen bi firma var bende yatırımcı olarak bu ay basvurdum hayırlısıyla islemlerim devam ediyor size tavsiyem bu şirketi bulmanız
isterseniz yardımcı olabilirim

muharrem bey bu şirketi iletişim bilgilerini ve ne gibi işlemlerden gectiğinizi yazarmısınız lütfen .tşk

murat kurt
murat kurt  's picture

merabalar ben türkiyeden yazıyorum şuana kadar 3 başvuru yaptım buda 4.cü başvurum oluyor ben rusyadan evlendim birde çocuğum oldu nufusuma kayıt ettirdim yanlız ailem rus kızı istemiyor istemediyi gibi onun aileside beni istemiyo yani biz kanadaya sığınmak istiyoruz daha öncede belirtiyim gibi uzman forklit oparötörüyüm işimi seviyorum sadece bizeyardımcı olmanızı istiyoruz ben eşimi çok seviyorum lütfen bana yardımcı olmanızı istiyorum neler yapmam gerekiyo oraya sığınmak için veya göçmen veya daha ne kolay olur bizim için bize yardımcı olmanızı istiyoruz

nilüfer
nilüfer's picture

merhabalar,
ben dumlupınar ünv. seramik mezunuyum,ayrıca anadolu ünv.laborant veteriner mezunuyum.ıkı bolumde ıkı yıllık;bu yuzden okulumu lısans sevıyesınde ve üzerınde tamamlamak ıstıyorum.ayrıca okuldevam ederken vede bıtımındede iş bularak kanada da kalmak ıstıyorum.suan ızmır de özel bır sırkette 2 yıldır calısıyorum.nasıl bır yol ızleyerek en ekonomık ve kolay bır sekılde gıdebılırım.
tesekkurler.

Tankut
Tankut's picture

Kanada'ya isci ve gocmenlik basvurulari hakkinda bilgi icin asagidaki yazimizi inceleyebilirsiniz:

Sartlari sagladiginizi dusunuyorsaniz bize yazin yardimci olalim.

mustafa..
mustafa..'s picture

ekibimle birlikte rusyaya işçi olarak gitmek istiyorum
alçı sıva
kara sıva
boya
dışcepe mantolama ekibimiz var bizede yardımcı olurmusunuz

Muharrem Altuntas
Muharrem Altuntas's picture
Üye: 19-12-2007

tahsin bey mail attım umarım almıssınızdır

bulut
bulut's picture

Sayın Yetkili ben kanadaya gitmek istiyorum nasıl gidebilirim bana yardımçı olabilirmisiniz

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

muharrem bey danışman firmanın bilgilerini gönderirseniz sevinirim simdiden tesekkür ederim

Serhan
Serhan's picture

Selam adım serhan bulunduüum ülkede iş imkanının az olduğu işin kanadayı seçtim orda yaşamak ve düzgün bir geleceğe sahip olmak isterim bu yüzden yaşayacak en güzel ülkelerden birinin kanada olduğunu duydum ve bana iş imkanı sağlamanızı isterim bunun için bir şansa ihtiyacım var
Sevocan_007@hotmail.com

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

ben kanada daya gitmek istiyorum meslegim kasap ve ben evligim iki yıl önce askerlegimi yaptım ben neasıl kansda gidebilirm

hello mr MUHAMED
hello mr MUHAMED's picture

ben sınan ARSLAN ADIYAMAM'lıyım CANADA'da sız ve ekıbınızle çalısmak ıstıyorum 22 yasındayım hemen hemen her işin ustesınden gelırım daha once avrupa bırlıgının bir çok ulkesınde yaşadım buna ıngılterede dahıl yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla SINAN ARSLAN

SINAN ARSLAN
SINAN ARSLAN 's picture

unutugum bırsey ıngılızcede bılıyorum

Üye: 10-02-2008

Kanada'da is bulmak zor valla. Bulacam diyenlere hemen inanmayin. Sak diye cikarip binlerce dolar bayilmayin. Yandim dersiniz sonra.

şadi haspulat
şadi haspulat's picture

ben 1975 dogumluyum pilastık dörama ustasıyım biçerdöver oparatruyum loder kulanırım kanadaya gitmek istiyorum tel 05399792072

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

selam ben açık öğretim lisesindeyim askerliğimi bitirdim. derdimi anlatabilecek ve anlayabilecek kadar ingilizcem var kanadada iş imkanım olabilirmi? bilgili olduğum konular bilgisayar, su sporları (windsurf,yelkenli spor tekneleri laser,wonderer,sport vs..) birde dj lik yapmişliğim var progressive house ve deep house konusunda uzmanım herhangi gece kulüplerinde djlik yapabilirim bi cok ekipmani kullanabiliyorum sizce kanadada bana göre iş varmidir?

oktay
oktay's picture
Üye: 30-09-2007

İşçi olarak gelmek isteyen arkadaşlar konu içerisindeki linkleri incelemeden aynı mesajları yazıyorsunuz. Bir kez daha size linki veriyorum. Lütfen öncesinde linki inceleyiniz.

cetin
cetin's picture

slm ben veysel cetin yasım 22 canada ış arıyorum
meslekrerım karson-ıtalyan ahçısı-alman-ahçısı-fransız-ahçısı
frıncılık-konustugum dıler almanca anadılı gibi holandaca
ıtalyanca bıraz ve cok az ıngılızce
amacım yeni bir hayat kurmak yeni ınsanlarla tanısmak
daha once almanyada yaklasık onüç sene yasadım ??
calısmayı seven bır ınsanım tel...nr..053xxxxxxxxx

***moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.***

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm ben kavgacı bi yapya sahibim ondan sonra yanlzılıga ve paraya herzamn pozitifim iş benim icin öenmli deil sadeece para ve yanzlızlık tercihim dışarıda calışmak istememmin nedeni yaani yeni bi hayat bool para ve tabiki insnaların cirkin yüzlerinde uzak durma

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Arkadaslar, Kanada'da yasayan ve burada muhendislik alaninda yuksek lisansini yapmis birisi olarak soylemek isterimki burada "nitelikli" iş bulmak gerçekten çok zor. Doktor, mühendis olmaniza rağmen burada garson, temizlikçi olarak çalışmaya razıysanız hemen gelin.

melis
melis's picture

merhaba nilufer tardımcı olmak isterim sana

mustafa karaca
mustafa karaca's picture

selamlar tankut bey ben mustafa karaca 1970 kütahya doğumluyum ve 1990 yılından beri bodrumda yaşamaktayım.Elimde ustalık ve usta eğitici belgelerimde var yaklaşık olarak 14_15 senedir balık restorantlarında balık ustası,soğuk mezeci ve ara sıcakcı olarak çalışmatayım küçük kızımın geleceği için kanadaya gidip oraya yerleşmek ve mesleğimle ilgili 1 işde çalışmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.İyi bir mezeci,balık ustası ve ara sıcakcıyım yani kalifiye bir ustayım diyebilirim.