Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

iş başvuru formu

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum

yasin altıntaş
yasin altıntaş's picture

kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım yardımncı olursanız sevinirim o formun olduğu siteyi bana gönderebilirmisiniz

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

istediğiniz şey sanırım bu: work permit: http://geo.international.gc.ca/canada-europa/turkey/pdf/Kit_Work_Permit_...
Adobe Reader'a ihtiyacınız var görüntülemek için.
Kanada'yı nasıl bulmayı düşünüyorsunuz?

--

intrancewetrust

emine
emine 's picture

kanada da eşimle birlikte çalışmak ve artık orada yaşamak istiyoruz.neler yapmamız gerekiyor bilgi verirseniz prosedürlerle ilgili memnun olurum.
cevabınızı bekliyorum.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ziyaretçi yazmış:
kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum

erkan özbilen
erkan özbilen's picture

ben kanadada calışmak istıyorum dekorasyon işini yıllardır yapıyorum alcı,boya,vernık,yaglı boya.v.b işlerı yıllardır yapıyorum ukraynada ve ırakta buyuk sırketlerde calıştım bu sanatımı kanada gıbı buyuk ve guzel bı ulkede yapmak ıstıyorum yasım 29 ve bekarım

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

canada ya göçmenlik için başvurmak istiyorum ailem le oraya yerleşmek orada yaşamak istiyorum bu konuda bana nasılyardımcı olursunuz cevabınızı bekliyorum teşekürler

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mrb ben canadada çalışmak istiyorum meslek lisesi mezunuyum bölümüm de tekstil yardımcı olursanız sevinirim

gökhan
gökhan's picture

iş arıyorum 1,78 byunda 78 kilosunda lise mezunuyum ve güvenlik veya koruma veya şöför gibi bir iş arıyorum tel:05442157320

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

hem eğitim görmek hemde
çalışmak istiyorum.kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum. yardimcı olursaniz sevinirim.meslek lisesi mezunuym.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

hem eğitim görmek hemde
çalışmak istiyorum.kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum. yardimcı olursaniz sevinirim.meslek lisesi mezunuym.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ziyaretçi yazmış:

gazigümüş
gazigümüş's picture

slm ben kandaya iş baş vurusunda bulunmak istordum branşım kaynakçı orda çalışmak istyorum

bahar cin
bahar cin's picture

ben 18 yasında bı kzım duz lıseden mezun oldum ve calısmak ıstıyorum ama iş bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım bırazda bılgısayar bılyıorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanada da çalışmak istiyorum.mesleğim,mermer,granit,seramik,montajı,meslek lisesi mezunuyum,bölümüm metal işleri,evliyim yaş 30.yardımcı olursanız sevinirim.

nurhayat
nurhayat's picture

ben resim iş öğretmeniyim..kanadaya gitmek ve orda yaşamak istiyorum..aslında master yapmak istiyorum ama fiyatlar çok fazla..adanada resim öğretmeni olarak görev yapmaktayım..bütçem bu fiyatları karşılamıyor.kanadada çalışma şansım olsa ne tür bir iş yapabilirim..yardımcı olrsanız sevinirim.iyi günler..

kosovali
kosovali's picture

canadada yasamak ve calismak istiyorum

agron
agron's picture

merhba ben kosovadan katiliyorum mesleyim berber canadada calismak veyasamak istiyorum aylemle beraber canadaya ulasmam icin yardimci olabilirmisiniz

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Kanada'ya is ve gocmenlik basvurulari icin asagidaki yazimizi inceledikten sonra sartlari sagladiginizi dusunuyorsaniz iletisim sayfamizdan bize yazin yardimci olalim.

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

SONER
SONER's picture

mesleğim tekstil 5 yıldır bu işi yapıyorum 4 yıl baykan moda lotus firmasında çalıştım şimdi ise atomik tekstilde çalışıyorum adidas nike reebok bu firmlara iş yapıyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim
TANKUT BEY

SONER
SONER's picture

tankut bey benim bir akrabam var canada da onlar bana yardımcı olucak oraya gittiğim zaman ama burdan nasıl başvuru yapmam gerekiyor iş için form doldurmam gerekiyor en azından iş baş vurusu yapmalıyım bana detaylı bir bilgi verebilirmisiniz TANKUT BEY

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

SONER yazmış:
mesleğim tekstil 5 yıldır bu işi yapıyorum 4 yıl baykan moda lotus firmasında çalıştım şimdi ise atomik tekstilde çalışıyorum adidas nike reebok bu firmlara iş yapıyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim

Sitemizde is basvuru formu yok. Sadece basvuru formu doldurmakla Kanada'da is bulunmuyor malesef. Bu uzun bir surec. Yukaridaki blog yazimda surec hakkinda bilgi veriyorum. Sartlari sagladiginizi dusunuyorsaniz iletisim sayfamizdan bize yazin yardimci olmaya calisalim.

erdem
erdem's picture

Ziyaretçi yazmış:

rakip yalınız
rakip yalınız's picture

melegı olan 25 yaşında bırıyım kanada ne tur işçiler alınıyor ihtıyaç en fazla nerde bunu nasıl ogrene bılırım

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

meslegım granıt mermer ustasıyım atolceyıyım kanada çaılşmak ıstıom orda yaşam istıom nasıl yardımcı olbılırsınız abna

zühtü uykun
zühtü uykun's picture

Ziyaretçi yazmış:

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

erdem yazmış:
Ziyaretçi yazmış:

stbl
stbl's picture

selamlar ben guney
ben ve arkadasım canadaya yerlesmek istiyoruz.internette arastırdık ve vancouver de bir okul bulduk burda kalan arkadaslardan kalacak yer ve is bulma yonunden bılgı almak ıstıyoruz.

gurcan
gurcan 's picture

slm arkadaşlar ben aşçıyım türk mutfagında uzmanım ve kanada ya gitmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum teşekür ederim

gurcan
gurcan 's picture

slm ben gurcan takutbey ben aşçiyım kanadaya gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyo.veya gidebilirmiyim ve orda tanıdıgım var nasıl iş ayarlayabilır gitmek için ne yapmam gerekır tankut ey yardımcı olun lütfen

sezgin özen
sezgin özen's picture

türkiyede güzel bırakın kanadayı gelin birlikte çalışalım turizde çalışacak kaliteli insanlara ihtiyacımız var

gurcan
gurcan 's picture

slm ben gurcan takutbey ben aşçiyım kanadaya gitmek istiyorum neler yapmam gerekiyo.veya gidebilirmiyim ve orda tanıdıgım var nasıl iş ayarlayabilır gitmek için ne yapmam gerekır tankut bey yardımcı olun lütfen soguk meze kebap ustasıyım bir çok lüks resturantlarda mutfak şeflıgı yaptı ama akıyorum önüne gelen aşçı olmuş tlf 05426751107 mns gurcan_kaya63@hotmail.com saygılar

gurcan
gurcan 's picture

sezgin kardeş dogru söylüyorsuda ama iş çıgrından çıkmış önüne gelen aşçıyım dıyor gelde yap bu işi nasıl olcak

gurcan
gurcan's picture

slm ben aşçıyım 28 yaş 2 çocuk var kanada da eşimle birlikte çalışmak ve artık orada yaşamak istiyoruz.neler yapmamız gerekiyor bilgi verirseniz prosedürlerle ilgili memnun olurum.
cevabınızı bekliyorum tankut beyin dikatine
tlf 05426751107 E-MAİL.gurcan_kaya63@hotmail.com BANA ULAŞABİLİRSİNİZ

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kosovali yazmış:
canadada yasamak ve calismak istiyorum

gurcan
gurcan 's picture

slm ben aşçıyım 28 yaş 2 çocuk var kanada da eşimle birlikte çalışmak ve artık orada yaşamak istiyoruz.neler yapmamız gerekiyor bilgi verirseniz prosedürlerle ilgili memnun olurum.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

18 Ocak, 2008 - 20:00

selamlar ben guney
ben ve arkadasım canadaya yerlesmek istiyoruz.internette arastırdık ve vancouver de bir okul bulduk burda kalan arkadaslardan kalacak yer ve is bulma yonunden bılgı almak ıstıyoruz.

cevapla alıntı yap
gurcan
25 Ocak, 2008 - 00:17

slm arkadaşlar ben aşçıyım türk mutfagında uzmanım ve kanada ya gitmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz kanada için iş başvuru formu doldurmak istiyorum fakat kanadam sitesinde bu formu bulamadım onu doldurmak istiyorum teşekür ederim

ismail
ismail's picture

slm ben tekstille ugraşıyorum ve kanadaya gitmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

ziyaretci
ziyaretci's picture

ailemle kanaday işci olarak gitmek istiyorum orada yaşamak istiyorum ingilızcem var iş formunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz cevap beklıyorum 0534 367 60 78

gurcan
gurcan 's picture

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm canada da işçi olarak çalışmak istiyorum sanat okulu mezunuyum ustalık ve usta egitici belgelerim var başvuru formunu nasıl alabilirim tlf 0533 366 56 60 tlf da bilgi alabilirim

gurcan
gurcan 's picture

tankut bey lütfen yardımcı olun ama 20 defadır yazıyorum ses seda hıç yok

Üye: 10-02-2008

Gurcan sen 20 defa yazdiysan Tankut Bey de 40 defa cevap vermis:

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

İSMAİL YILDIZ
İSMAİL YILDIZ's picture

Canada calışmak istiyorum tır şöförü olarak 5-6 yıldır avrubaya calışıyorum 3 sene ingiltere irlanda calıştım.evliyim.2 cocugum var 31 yaşındayım.Beni bu konuda bilgilendirirseniz cok memnun olurum 05xxxxxxx avrupa cep 004xxxxxxxxxx

***moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.***

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

hı last 5 years ı work in turizm and with my language ı can speak 3 languages..german.turkish. inglish. but ı am hearing many think about canada and about canada life..ı have a only one question if ı want to live in your country what should ı have or what should ı do..because ı also have much dream about my life so ı want try my chance...ı hope you will write me answer because ı am waiting for it...ı wish you have a good night.... thank you for your answer:))))..dream canada
mail: dream_plays@hotmail.com

murat parlak
murat parlak's picture

ben gerikalan hayatımı orda calısarak gecırmek ıstıyorum meslegım lamınat parkecıyım ve konfeksıyonda model makınacıyım herturlu dıkıs makınasından ve yer dekorundan anlarım

işçi olmak
işçi olmak's picture

merhaba ben endüstri meslek lisesi metal işleri mezunuyum. Kanadaya işçi olarak gitmek için nereye başvurabilirim. iş başvurularının yapıldığı bir site varmı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

tahsın bulbul
tahsın bulbul's picture

ben kanada ya gıtmek ıstıyorum nasıl gıdebılırım yardımcı olursanız cok memnun olurum sımdıden ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederim

Arif Erzeybek
Arif Erzeybek's picture

Merhaba ben izmir/karşıyakada oturuyorum Elektrik teknisyeniyim ustalık ve eğitici ustalık belge lerim var daha önce ENKA İNŞ TEKFEN İNŞ gibi şirketlerde formenlik yaptım ama bunlar geçici şantiyelerdi eyer mümkün olursa canada da kendi işimle ilgili bir yerde çalışmak eğer mümkün ise oraya yerleşmek isterim bana bu mail adresimden ulaşa bilir siniz Teşekkürler

faik
faik's picture

merhaba bende calısmak isdiyorum..