Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

forklift oparötörüyüm kanadada iş arıyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

ben uzman bir iş makinası oparötürüyüm daha önce enka inşaatta rusyada çalıştım ve rusya sachalinde enka ve exxon mobilde görev yaptım orada herkes beni bilir ve çok çok sayıda taktirlerim var işimde profosyonelim bana yardımcı olmanızı isterim kesinklikle herangi bir mukaatım olmamıştır herzaman işimi takip etmişimdir bu konuda ne yapmam gerekir
muratkurt70@mynet.com +905382254015 istanbul/türkey

murat kurt
murat kurt's picture

ben uzman bir iş makinası oparötürüyüm daha önce enka inşaatta rusyada çalıştım ve rusya sachalinde enka ve exxon mobilde görev yaptım orada herkes beni bilir ve çok çok sayıda taktirlerim var işimde profosyonelim bana yardımcı olmanızı isterim kesinklikle herangi bir mukaatım olmamıştır herzaman işimi takip etmişimdir bu konuda ne yapmam gerekir
xxx@xxx.com +9053xxxxx istanbul/türkey

--

moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.

özge
özge's picture

merhabalar ben hazır beton teknikeriyim ankara unıversıtesınden mezun oldum ve yurtdısında calısmak ıstıyorum... biliyorum kı kanada inşaat işleri bakımdan kalifiyeli eleman arayan bir yer.bana ne tavsıye edebilirsiniz?

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Kanada'ya isci ve gocmenlik basvurulari icin asagidaki yazimizi inceledikten sonra sartlari sagladiginizi dusunuyorsaniz bize yazin yardimci olalim.

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

mahsuni ulaş
mahsuni ulaş's picture

slm pide kebap döner ve soguk meze ustasıyım 17 senelik iş tecrubem var 03/15/1973 izmir karşıyaka dogumluyum kanadada çalışmak istiyorum xxx

moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.

kenan
kenan 's picture

ismim.kenan kurt . slm .

ben uzman bir iş makinası oparötürüyüm ve istanbul büyükşehir belediyesin de görev aldım ve 10 sene görev yabdım işmakinası
kullanarak forklift kullanarak ve E.G SINIFI EHLİYET ve belgemle kanada ya çalışma vede oturma izni alarak çalışmak ve
ömrümün sonuna kadar kanadada o kurallara vede o yaşam şartlarını gecemi gündüzümle kanada eyaletine sağlıklı bir vatandaş olmak vede ayilemle orda yaşamak istiyorum istan bul bayrampaşa oturmakdayım ve iston .aş park bahceler vede
beton parke daşı robot bölümleri ve istifleme bölümünde uzmanlık görevi almış olup ve yaşımın 27 oluşunu ve ömrümün sonuna kadar kanada da bulunmak istiyorum .cep.05xxxxxxxxxx
cep.053xxxxxxxx tel:021xxxxxxxx İSTANBUL /TÜRKEY
kxxxxx@xxxxx.c o m kanada için canım feda öleceksemde orda öleyim

---moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.---

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kenan yazmış:
ismim.kenan kurt . slm .

ben uzman bir iş makinası oparötürüyüm ve istanbul büyükşehir belediyesin de görev aldım ve 10 sene görev yabdım işmakinası
kullanarak forklift kullanarak ve E.G SINIFI EHLİYET ve belgemle kanada ya çalışma vede oturma izni alarak çalışmak ve
ömrümün sonuna kadar kanadada o kurallara vede o yaşam şartlarını gecemi gündüzümle kanada eyaletine sağlıklı bir vatandaş olmak vede ayilemle orda yaşamak istiyorum istan bul bayrampaşa oturmakdayım ve iston .aş park bahceler vede
beton parke daşı robot bölümleri ve istifleme bölümünde uzmanlık görevi almış olup ve yaşımın 27 oluşunu ve ömrümün sonuna kadar kanada da bulunmak istiyorum .cep.05xxxxxxxxxx

---moderatör tarafından iletişim bilgileriniz gizlilik politikası nedeniyle düzenlenmiştir.---

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kenan yazmış:
ismim.kenan kurt . slm .

nihat
nihat's picture

merhaba .ben kanadaya gitmek istiyorum.Kendim Bakude oturuyorum buradan nereye bas vura bilirim.Bildiyim kadari iyle Azerbaijanda Kanadanin hic buyuk elciyi yok.

mehmet
mehmet 's picture

slm.ben kanadada yaşamayı çok istiyorum.hep hayal ettigim tek şey.şuan antalya türkiye de yaşıyor ve çaalışıyorum profosyonel rüzgar sörfü egitmeniyim.

ilyas
ilyas's picture

merhabalar ben kanada vatandaşı olmak ve kanada da yaşamımın geri kalanını sürdürmak istiyorum kanadada ne tür işlerde çalışabilitim ve kanada vatandaşı olmak için ne gibi şartlar aranıyor şimdiden teşekkürler