mrb ben muhammed 22 yasindayim kanada da calismak ve yasamk istiyorum askerligimi yaptim lise mezunuyum 5 dil biliyorum arapca , ingilizce , ozbekce , orduca ,turkce eger yardimci olursaniz cok sevinirim.tsk

ÖNCELİKLE SELAM LARIMI İLETİYORUM KENDİMİ KISA VE ÖZ TANITMAK İSTİYORUM İSTANBUL BAĞCILARDA OTURUYORUM LİSE MEZUNUYUM BÜYÜK BİR ŞİRKETDE GÖREV YAPMAKTAYIM ŞİRKETİMİZİN FALİYETİ METRO YAPIMI HIZLI ULAŞIM KAZI VE RAY YAPIMI ÜZERİNDE BENDE HERKEZ GİBİ BAŞ VURUDA BULUN MAK İSTİYORUM ENKISA ZAMANDA CEVABINIZI BEKLİYORUM
İSMİM
YÜCEL GÖKÇE
DOĞUM TARİHİM. 08.08.1982

SELAM BEN VE EŞİM İNSANIN İNSANA SYGISI OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ KANADA DA ÇALIŞMAK VE MÜMKÜNSE YAŞAMAK İSTİYORUZ.AMACIMIZ KESİNLİKLE YATIRIM DEĞİL.TEK İSTEĞİMİZ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK VE ONUN BAKIMINI SAĞLIYABİLCEĞİMİZ ORTAMI SAĞLAMAK .YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ TEŞEKKÜRLER.
MEHMET-ÖZLEM

Bursa / yıldırımdan özkan yüksekokul pazarlama bölümü mezunuyum ingilizcemi geliştirmek hemde başka kültürleri tanıyıp biraz çalışıp olursada orada kanada vatandışı vizesi alabilmek isterim bunla ilgili olarak hangi bilgileri paylaşmak istersiniz. Tabi ki orada uzman olduğum konuda işim yapamazsanda orada ki iş fırsatları olabilir. farklı alanlar olabilir.

selam ben adana yaşıyan 24 yaşında bir gençim herhangi bir saglık sorunum yok askerligimi yaptım bekarım vede kanada calışmak vede yaşamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba ben işletme 2 sınıf öğrencisiyim hem dilimi geliştirmek hemde kanadada eğitimimi sürdürmek istiyorum yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler

MERHABA BEN BURSA´DAN GÜLER.22 YASINDAYIM.MESLEK YÜKSEKOKUL MEZUNUYUM.TEKSTİL VE BOYA SEKTÖRÜNDE 3 YIL DENEYİMİM VAR.MESLEGIMLE İLGİLİ YADA FARKLI BİR DALDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ben orta okul ezunuyum kanadaya gitmek istiyorum orta okul mezunu olmak bir engel olurmu acaba hangi yollara başvurmam gerekir

merhaba arkadaşlar ben vancouver dan bir avukatlık firmasıyla anlaştım .davetiyeli işci olarak iş bulup beni oraya alacaklar. ilk 6 ay ve 1 sene içinde suresiz oturma 3 sene içinde vatandaşlık garanti ediyorlar.9000 $ toplam ücret.yarısı peşin yarısı gittikten sonra . bu şekilde gelenler oluyormu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

anlastiginiz kisilerin vancouver'da bir avukatlik firmasi oldugundan emin olun. para verip gelen kimseyi tanimadim bu nedenle lutfen dikkatli olun. sirket hakkinda tum detaylari isteyin ve arastirin.

merhaba
ülkeden ülkeye işgücü akımı özellikle ülkemiz için üzücü fakat iş dünyasının önemli pozisyonlarında çalışıp şirketin kar marjlarını arttıracak çalışmalar yapıpta pastadaki paydan kendi standart ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak kadar bir ücrete tabii olmak üniversite mezunu kalifiye genç beyinleri kanada gibi ülkelere göç etme mecburiyetinde bıraktırıyor. Bu amaçla öğrenmek istediğim konu tekstil Kanada devleti tarafından teşfik konusumu?. bu tarz faliyetlerde müteşebbislere ne gibi yardımda bulunabiliyor?yatırım kredileri, vs. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
bekir.

İngilizce Öğretmeniyim.Toronto da çalışmak istiyorum.Ne yapabilirim? Teşekkürler.

selamlar yakında nasip olursa kanadaya göçmen olarak gelecez şimdiden hayırlı çalışmalar

selamlar yakında nasip olursa kanadaya göçmen olarak gelecez şimdiden hayırlı çalışmalar

Kanada'da calismak isteyen tum uyelerimiz: Kanada'da calisma konusunda websitemizde blog yazilarimiz var. Onlari inceleyebilirsiniz. Burada calisabilmek icin gocmen, ogrenci ya da skilled worker olmaniz gerekiyor. Hepsinin prosedurleri farkli. Kanadam.com olarak bizim alanimiz egitim. Kanada'ya ogrenci olarak gelmek istiyorsaniz lutfen bize iletisim sayfamizdan yazin.

slm ben fizikçiyim ve kanada da çalışıp orada yaşamayı çok isterim

Kanada'da çalışmak isterdim fakat nasıl yapacağıma dair hiç bir bilgim yok

mrb ben volkan 1984 doğumlu askerliğimi yapmış 1 yıldır ailemde ayrı gurbette çalışmaktayım ve bu gençliğimikanada gibi bi ülkede geçirmek hatta kanada vatandaşı olmak istiyorum..bunun nasıl olacağınıda bilmiyorum ama bir umut kapısıdır diyip yazıyorum inşallah bu umut kapısında eli boş kalmam.cevap ve bilgi verirseniz sevinirim.

mrb öncelikle kendimden bahsedeyim 13 yıldır bayan kuaförüyüm ve kanadada calışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim mail adresim biboyerhan@hotmail.com

Kanada'da calisma ve gocmenlik konularinda asagidaki yazimi inceleyebilirsiniz:
http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek
Eger sartlari sagladiginizi dusunuyorsaniz iletisim sayfamizdan bize yazin yardimci olmaya calisalim.
Saygilar

herkese benden slm benim ismim halis ben 25 yaşındayım askerligimi yaptım yüksek okul mezunuyum inşaat bölümünü bitirdim kanadaya gitmek istiyorum fatandaş olabilmek için nasıl kanada vatandaşı ola bilirmiyim okumakta istiyorum bilgilendirirseniz teşekürler

kanada calişmak isti yorum neler yapmalıyım meslek ahçıyım

ben kaynakçıyım kızımıda ordaki lisede okutmak istiyorum.Bu nasıl mümkün olur.

ben tekstil 2 yıllık mezunuyum kanada her hangı bır ıs te calısmak ıstıoırm nasıl bır yol ızlemelıyım

-Haliç ve benzeri körfezlerdeki durgun suların hareketlendirilip suyun kendi iç dinamiği ile temizlenebilirliğiyle ilgili olarak bir kaç ciddi projem bulunmaktadır.Söz konusu projeleri 1996 yılında Habitat II İstanbul seminerlerinde basın kuruluşlarına ve yabancı ülke temsilcilerine tanıttım ilgi gören projemi yerel yöneticiler bu günki başbakan o gün İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendileriyle aynı siyasi görüşü paylaşmadığım için nazarı dikkate alınmadı.
-Yukarıda izah ettiğim uygulanabilirliliği kanıtlanmış olan çevre projelerimi uygulayabileciğim,ayrıca küresel ısınmayı dengeleyebilecek daha başkada projelerimi hayata geçirebileceğim
teknik ve kültürel anlamda bana altyapı oluşturabilecek bir ülkeye gitmeyi düşünüyorum.
-Bu ülke neden Kanada olmasın diye düşünüyorum.
Bana bu konuda yol gösterir yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla...
Muzaffer Erdem

kanadaya göç etmek ve orada yaşamak istiyorum
ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
kanada,da calişmak istiyorum ,kimyagerım, b sınıfi ehliyetım var 32 yaşindayım