Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanadaya gidiş

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

slm ben anadolu otelcilik mezunuyum.Ama canadada yaşamak istiyorum bana bir çıkış yolu gösterirmisiniz.Orda nasıl çalışabilirim.lütfen bana yardımcı olun tşk.

mustafa levent
mustafa levent's picture

Ziyaretçi yazmış:
slm ben anadolu otelcilik mezunuyum.Ama canadada yaşamak istiyorum bana bir çıkış yolu gösterirmisiniz.Orda nasıl çalışabilirim.lütfen bana yardımcı olun tşk.

Üye: 10-02-2008

Neden bunun icin ayri konu actin ki..? Moderator arkadas toparla istesen. Calismayla ilgili forum basligi var zaten. Hic okumadan incelemeden herkes forum konusu acarsa darman duman olur bu forum. Bak sorunun cevabi burada: http://www.kanadam.com/blog-arsiv

ümit
ümit's picture

kanadaya nasıl gidebilirim orda çalışmak istiyorum ne yapmam lazım ne gerekli şartlar nelerdir

taner
taner's picture

selam ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum ve evliyim knadaya gidip orda oturma izni almak için neler yapmam lazım

avangardenators
avangardenators's picture

BEN YUNUS İSTANBULDA YASIYRUM SİSTEM MÜHENDSLĞİ MCROSOFT SERTFİKALI EGİTİM GÖRMEKTEYİM BİLGEADAM DA,KANADAYA GİTMEK İSTİYORM ACABA KABUL EDİLİRMİYİM VEYA NASIL GİDERİM

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Merhaba arkadaslar. Adim Suzan 27 yasindayim, evliyim ve 4 aylik bir oglum var. Sormak istedigim soru su:
Aranizda Kanada vizesi almak icin danisman firma kullanan var mi? Hangi firmayi tavsiye edersiniz. Ve bu firmalarin verdikleri hizmetlerin karsiligi nedir? Yani danismanlik hizmet ucreti nekadar?

Gökçehan
Gökçehan's picture

Merhabalar.Böyle bi forum hazırladığınız için ne kadar sevindiğimi anlatamam.Çok teşekkür ediyorum.
Kanada'ya gidiş konusunda benim de bir sorum olacaktı.Bir arkadışımı ziyaret için Ağustos ayında Manitoba'ya gitmek istiyorum.Ankara'dan veya İstanbul'dan direkt uçak olmadığı için en uygun şekilde Toronto aktarmalı gitmeyi planlıyorum.Fakat uçuşlar inanılmaz pahalı.Acaba yaz dönemi bitimine doğru herhangi bir indirimli tarifeye geçen firma var mıdır?veya sizler hangi firmayı önerirsiniz?
Teşekkürler

NURETTİN
NURETTİN's picture

ümit yazmış:
kanadaya nasıl gidebilirim orda çalışmak istiyorum ne yapmam lazım ne gerekli şartlar nelerdir

mesleğim ALÇI DEKORASYON TSK