Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

kanadaya gitmek istıyorum

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

mobılya ahsap işler ustasıyım 30 yaşındayım B sınıf ehlıyetım ustalık belgem var

osman
osman's picture

mobılya ımalat ve montorluk dlında çalısıyorum kanada da calısmak ve yasamak ıstıyorum

muslum
muslum's picture

kasap su tesısat ustasıyım kanadada calışmak yaşamak ıstıyorum bana yardım eden olursa mınnetar olurum herkese teşekurler

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Öncelikle insanların moralini bozmak gibi olmasın ama bizim gibi avrupa birliğine bağlı olmayan ve gelişmekte olan ülkelerden üniversite tahsilli insanlar hariç çok fazla diğer alanlar için göç almıyorlar. Ama yine de çeşitli alternatifler var. Bence şöyle sağlam bi para biriktirip, bir dil kursuna gitmeniz yapabileceğiniz en güzel adımdır Kanada için.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

(ziraat teknikeri)ziraat ile ilgili ikiyıllık meslek yüksek okulu mezunuyum.orta seviyede ingilizcem var..gitme sansım nasıldır kanadaya

cenk
cenk 's picture

4 yıllık işletme fakültesi mezunuyum.4 yıldan fazladır ilaç firmasında tıbbı tanıtım ve satış temsilcisi olarak çalışmaktayım.ayrıca anadolu lisesi çıkışlı olduğumdan dolayı ingilizcemde ota düzeyin üstünde.eşim ve 2 yaşındaki oğlumla gitmek istiyorum.eşim lise mezunu ve şuan çalışmıyor.aha önceden tekstil fabrikasında uzun süre çalıştığından dolayı takstil makineleri kullanmakta tecrübelidir. gitme şansım nedir sizce?

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

anlamadigim sey millet buraya gelmek icin can atiyo, geldikten sonrada begenmiyo.. 1 kez degil bin kez dusunun gelmeden once...

suleyman arav
suleyman arav's picture

selam ben ne istiyorum
canada güzel bir yer egerki olursa gidip calısmak isterim is pranjım girgin ve konuskanım sıcak kanlıyım bana uygun bir canadalı bir bayan bulursamda evlene bilirim ben ucarı eylenceyi seven biriyim tesekür ederim

AHMET COŞKUN
AHMET COŞKUN's picture

merhaba ben ahmet arkadaşım beni kanadaya bir inşaar şirketi vasıtasıyla götürmek istiyor aylık maaş 5000 dolar sizce mantıklımı şehir ise vancover bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Gizemli
Gizemli's picture

Merhabalar

Ben almanyada yasiyorum ama kanadiya görmeyi cok arzuluyorum.

Maddi acidan sorunum yok ama lisans sorunu yasiyorum.

Kanadada almanca gecersiz ben kanadada en fazla üc gün kalmayi

düsünüyorum ve bu zaman zarfinda birileri bana yardimci

minnettar olurum sevgi ve saygilarimla...

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Kanada'da calismak ve gocmenlik konularinda asagidaki yazimizi inceleyebilirsiniz:

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek