Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

aile kapsamlı göçmenlik

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanada'da kuzenim var kendisi bir kanada vatandaşıyla evli .. benim sponsorum olabilir mi ?? eğer olursa ne gibi işlemler yapması gerekiyor ??

Erinc
Erinc's picture
Üye: 01-11-2006

18 yasindan buyukseniz sponsor olabileceklerini zannetmiyorum.

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Sponsorluk vize amacli ise olabilirler. Ama gocmenlik amacli ise olamazlar.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

peki vize amaçlı sponsor olurlarsa orada kalma sürem ne kadar olabilir ??

Tankut
Tankut's picture

Sponsorlukla kalis suresinin alakasi bulunmuyor.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Bana vize almak için sponsor olurlarsa Turist Vizesiyle mi gidebilirm Kanada'ya ?? yoksa başka vize türleride mevcut olabilir mi ?? Mesela geçici çalışma vizesi (v.b. şeyler)

Tankut
Tankut's picture

Calisma vizesi icin is vereninizin sponsor olmasi gerekiyor. Akraba teorikte turist, ogrenci vizesi icin sponsor olabilir ama sponsorlarinizin Turkiye'den olmasinda fayda var. Aksi taktirde Konsolosluk Kanada'ya temelli gelmek istediginizi dusunebilir. Tabi bu demek degildir ki Kanada'da ikamet eden kisiler sponsorunuz olmamali. Vize paketi bir butun olarak hazirlanmalidir. Vize basvurularinda hersey siyah ve beyaz olarak ilerlemez. Gri bircok alan vardir. O yuzden basvurunuzun profesyonelce hazilanmasi onemli. Ornegin Kanada'li sponsor gosteriyorsaniz Konsoloslugu TC'ye doneceginize daha da ikna etmeniz gerekir.

mahmut bulut
mahmut bulut's picture

sayın arkadaşım ben 2008 haziran ayında 47 yaşında emekli olaçağım hep görmek istediğim ve bir müddet yaşamak istediğim ülke kanada dır. hiç tanıdığım yok nasıl giderim

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

iyi günler.eşimin ablası kanada vatadaşı oldugu için annesine yani kayınvalideme sponsor oldu ve kabul aldı.şu anda formlar doldurulup gönderilecek arkasından doktor kontrolu.size sorum şu.oglum 16 yaşında ve babaannesi oglumu nüfusuna geçirmek şartı ile onuda kanadaya götürmek istiyor.biz bir avukat ile görüştük evlat edinme işlemleri 6 ay kadar sürer dediler bize.bu arada sponsorluk evraklarını doldurmayı 6 ay geçiktirirsek acaba bir sorun yaşarmıyız.birde oglumu babannesi gerçekten evlat ederse kendisi ile götürebilirmi.

Rahmi DEMİR
Rahmi DEMİR's picture

evliyim 7 yaşında bir oğlum var eşim aupair olarak çalışıyor çocuğumun eğitim hayatına kanada da başlamasını istiyorum göçmen olarak gidebilmem için neler yapmam gerekiyor teşekkür ederim

Cüneyt ZEYBEK
Cüneyt ZEYBEK's picture

Merhaba arkadaşlar...
3 kişilik ailemle (kardeşim ve annem, ben)nasıl Canada da yerleşik bir düzene geçebiliriz.