Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Amerikadan Kanada Ogrenci Vizesi Almak

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Herkese Selamlar

Son 4 aydir Amerika, New Yorktayim.Burda F1 vizesi ile dil okulundaydim.Ayni dil okulunun Kanada subesine transferimi aldim. Gelen kabul mektubu , bank statement (ingilizce fakat turkiyeden alinimis) , pasaportum ve vize basvuru formunu ile vize basvurusunda bulundum New York Kanada Konsoloslugunda.Evraklarimi aldiktan 1 saat sonra vize gorevlisi beni cagirdi ve basvurumu kabul ettigini , 2 hafta sonra gelip evraklarim ile pasaportumu alabilecegimi soyleyip randevu verdi. Merak ettigim bu vize aldim anlamina mi gelmekte , yoksa bu 2 hafta icinde mi buna karar verilecek?

Not: Saolsun bende Yildiz'dan red almis biri olarak Kanada da ogrenci olucam diye Amerikaya vize alma sansini deneyenlerdenim.

Üye: 10-02-2008

Hmmm...1 saatte vize vermezler bence yaw :) Oradaki gorevli evraklarini teslim aldiginin teyidini vermistir herhalde. Ama evraklarin tamamsa sorun cikmaz. Amerika ya da Kanada icinden ogrenci vizelerini daha hizli veriyorlar.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Soylemeyi unuttum , 6 ay gecerliligi olan hali hazirda turist kanada turist vizem var pasaportumda.Onu 1 saatte almistim.Ama ogrenci vizesine 2 hafta sonraya randevu verilmesinin nedenini anlamadim.