slm ben kanada calısmak veya ısyerı acmak ıstıyorum.restaurant veya pızza gıbı ahcıyım.yardımcı olmak ıstıyenler arasın

kanadaya işçi olarak başvurmak için neler gerekli ben elektrik teknikeriyim eşim lise mezunu 9 aylık bir kızım var ve ben kanadaya yerleşmek istiyorum

Çalışma ve göçmenlik için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

bende herkes gibi kanadanın tekstilde iyi olduğunu biliyorum ve bu iş benim için çok önemli oktay bey bu işte başarılıyım ve kanada gibi bu işe değer veren biyerde çalışmakktan zevk alıcama inanıyorum ingilizcem yok ama eğer bana böyle bir fırsat sunulursa neden öğrenmiyim bu iş için bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilgilen diğiniz için teşekürler

vietnamda tekstilde ingiltereye ünlü firmalarla çalıştım kananada tekstilin çok iyi olduğunu biliyorum çalışmak isteyen firmalarla çalışmak isterim

çalıştığım ünlü firmalar matalan armondi evans markspensır buna benzer çok ünlü firmalar ingilizcem orta seviyede çalışmak isteyen firmalarlaçalışmak isterdim
kanadanın textilde önde gelen ülkelerinden olduğunu biliyorum ben tekstilde bütün dikiş tekniklerini bilip aynızamanda modelistim ve kanadada çalışmak istiyorum.