Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

ekskavator operatoru

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

kanadada iş ariyorum ben iş makina operatoruyum. ekskavator operatoruyum. şu anda şanlı urfada yaşiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim

Nurettin

osman erbaşı
osman erbaşı's picture

yurt dışı, yurt içi operatör olarak iş arıyorum.

YÜCEL
YÜCEL's picture

CİSİBİ KULANIYORUM 3 YILLIK DENEYİMİM BULUNMAKTADIR DÜŞÜNENLERİN İLGİLERİNE ARZ EDERİM

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

iş arıyorum her turlu iş makinasını kulanırım şehir içinde denyimli tercubeli operatorum istanbul tercihimdir saygılar erdem 0544 895 34 25

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Kanada'da calisma ve gocmenlik konularinda bir blog yazisi hazirliyorum. Sorularinizin cevaplarini orada bulabileceginizi dusunuyorum. Lutfen websitemizin blog yazilarini takip ediniz.

Saygilar

şenol
şenol's picture

cat 950E KEPCE KULLANIYORUM 5.SENE BOLU MADEN OCAKLARINGA YACILIKTAN YETİŞTİM VE BU İŞİ SEVİYORUM KANADADA CALIŞMAK İSTİYORUM İLGİLENİRSENİZ COK SEVİNİRİM VE EVLİYİM HAYATIMI KANADADA SÜRDÜRMEK İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER

ömer
ömer's picture

ekskavatör oparetörüyüm iş arıyorum

oktay
oktay's picture
Üye: 30-09-2007

Çalışma ile ilgili konularda öncelikle blog yazımız okumanızı tavsiye ederiz.

Blog yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.kanadam.com/blog/kanada-ya-isci-ya-da-gocmen-olarak-gelmek

burhanettin
burhanettin's picture

ben cisibi ve ekskavatör operatörüyüm sertifikam ve ehliyetim var

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

eskavatör jcb loder operatörüyüm 13 yıllık tercübem var yüksek maaşa yurt dışı işi arıyorum bonservis im var

özkan idikurt
özkan idikurt's picture

eskavatör operatörüyüm şu an libyada çalışıyorum,mesleyimin gerektiği tüm işlerde çaliştim,tecrübeli elaman isteyen mail atsın görüşelim.

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

özkan idikurt yazmış:
eskavatör operatörüyüm şu an libyada çalışıyorum,mesleyimin gerektiği tüm işlerde çaliştim,tecrübeli elaman isteyen mail atsın görüşelim.yurt dışı tercihimdir.

echo
echo's picture

arkadaslar mesleginiz cok iyi ,kanada mesleginiz is yapar, iyide para kazanirsiniz ama mesele buraya nasil geleceksiniz, allah yardimciniz olsun

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

1985 den beri ekskavator oparatörü olarak çalışmaktayım.Yurt dışı tercihimdir,kanalizasyon,yol,baraj,alt yapı işlerinde tecrübeliyim eleman ihtiyacı olanların mailini bekliyorum.şu anda rusyadayım

süleyman
süleyman's picture

ekskavatör operatörüyüm yurt dışı tecrübeliyim the HSE courses are as follws kurs belgem var e+g belgeliyim ilgililerin maillerini beklerim.

burak mengu
 burak mengu's picture

jcb,terex,hıdromek,cukurova, caterpıller,mastas,kullanıyorum ayrıca lastık takerleklı loder kullanıyorum ıs arıyorum ne marka olursa olsun10 yıldır bu ısı yapıyorum ehlıyetım var ılgılenenler arasın yurt dısında neresı olursa olsun gelırım IRAK harıc hemen arayın 0535 506 74 53

ERDAL
ERDAL's picture

Ben dogdum dogalı operatörüm,neden mi kendimi bu işe adadım her türlü makina degil ama ekskavatör konusun da her işi yaptım ve gerekli donanıma sahip uzman profösör operatör babamdan neyse iştee herkes yazmış anlıyorum biliyorum diye bende kendimi övmeyi sevmem ama en iyisi benim beni alın

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Ömer Bey 212 886 92 24 telefon numarasından irtibata geçebilir miyiz? Secgin İnşaat bünyesinde ekskavatör operatörü aranmaktadır. Hayati Seçgin