Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Calgary

Ziyaretçi
Ziyaretçi's picture

Selamlar herkese ben Calgary den Dogukan.Yazima baslamadan once size kendi hakkimda bir kac bilgi versem bir zarari olmaz sanirim :))

Kanada da egitim almayi dusunmemin nedenlerinden birincisi Turkiye deki universitemde pek iyi ortalama yakalayamamis olmam ve ingilizcemin gerek ortaokuldan gerekse liseden orta duzeyde yeterli olmasiydi.Bir diger nedeni iste ozel bir sebep olan kiz arkadasimin burda yasiyor olmasiydi.

Sizinde takdir ediceginiz gibi 4-5 yerde arastirma yaptim kisisel danisman olarak yada herhangi bir kanada danismani olarak.Kararimi kanadam.com dan yana kildim cunku daha ilk sorunuzda size hicbir maddi butce gozetmeksizin direk yardimci olmaya calisiyolar ve kapasiteniz ne ise ona gore is-okul vs bulmaya calisiyolar.Sorunuz ne olursa olsun akliniza gelen en ufak seyi tereddutsuz sorup cevabini aninda alabiliyorsunuz.En ilgimi ceken olay ise acik konusucam herhangi bir para isteme taleplerinin kesinlikle olmamasi.Hersey normal seyrinde ilerliyor.prosedur neyse o.Sizde diger sirketlerde gormussunuzdur mutlaka ve mutlaka su kadar danismanlik ucreti vs,hatta ucret almadan cevap vermeyenler bile olmustur.
Herneyse konuyu fazla uzatmadan buraya gelis surecimden bahsediyim.Ilk olarak tankut beyle konusmaya maillesmeye basladik.ben ona yapabileceklerimi egitim duzeyimi neyi ne kadar karsilayabilecegimi anlattim ve oda bana sunlari sunlari yapabiliriz yada ,sunu soyle yaparsan istedigin seyi basarma sansin artar gibilerinden planlar yaptik ve en sonunda en iyisinin en uygununun 3 aylik dil kursundan sonra 2 senelik business administrator kursuna basvurmak oldugunda karar kildik.tabiki kendisi sadece vancouver uzerine oradaki okullarla ilgili calisiyordu ancak o kadar hizli gelistiki bu olay Tnakut bey hemen basladi telefon gorusmelerine Calgary deki okullarla fiyatlar vs ve 2-3 gun icinde okulumuzda karar kildik.bu surecteki yardimi inanilmazdi kanadam.com un.Bu ne benim kisisel olarak yapabilecegim biseydi nede benim telefon acip okulla konusup halledebilecegim bisey.Sorunuzu soruyorsunuz ister okul hakkinda ister Calgary hakkinda ve cevabi ertesi gun okuyorsunuz.Bu kafanizdaki her dusuncenin kalkmasina ve en ufak ayrintiyi dusunmeden cozmenize yariyor.

Calgary deki okulum hakkindaki yazimi diger basligimda okuyabilir ve banada istediginiz soruyu yoneltebilirsiniz.

Erim Tuna
Erim Tuna's picture
Üye: 11-06-2007

Bayım öncelikle Kanadam.com ile çalıştığınız ve hedefinize ulaştığınız için sizi tebrik ediyorum ve dediklerinize tamamen katılıyorum. Ben de Kanadam.Com ekibinin yardımlarıyla buraya gelmiş birisiyim. Dedikleriniz doğru. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

--

intrancewetrust

Tankut
Tankut's picture
Üye: 10-11-2006

Evet Calgary'de Bow Valley College'i Kanadada egitim almak isteyen ogrencilerimize kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem kaliteli bir okul hem de fiyat olarak cok uygun. Normalde cogu okulda diploma programlarinin yabanci ogrenciler icin yillik ucretleri 11bin K.dolari civarinda. Ustelik bu kolejler Ingilize hazirlik icin de ayda 1300 K.dolari aliyorlar. Bow Valley'in yilligi 9bin K.dolari. Eger Ingilizce'niz en az upper intermediate seviyesindeyse 3 aylik Ingilizce hazirlik icin ucret almiyorlar.

Coskun
Coskun's picture

7 yaşında oğlumun eğitimini kanada calgary de sürdürmesi için ne yapmalıyım?Yüzme bursundan bahsediliyor,başka alternatifler var mıdır? Şimdiden teşekkürler..
Coşkun

dogukanvieri
dogukanvieri's picture
Üye: 18-09-2007

Merhabalar Coşkun bey konuyu biraz daha açarsaniz elimden geldigince yardimci olmaya calisicam size.kendiniz Türkiye de siniz ve oglunuzu buraya yollamak mi istiyorsunuz yoksa sizde Kanada damisiniz?
C.Vieri

--

C.Vieri