Browse English content! Bizi tavsiye edin! Bizimle iletisime gecin!
  • ÖNEMLİ: Şuan eski forumda bulunmaktasınız.
  • Bu forum sadece arşiv amaçlıdır ve yeni mesajlara kapalıdır.
  • Yeni foruma ulaşmak için buraya tıklayın.

Kargaşa

Sky
Sky's picture
Üye: 23-04-2008

arkadaşlar epeydir araştırıyorum dil okulu için gereken şartları vs diğerlerini bu konuda tankut beye ve karma rumuzlu arkadaşıma şahsım adına teşekkür ederim.

Ama nedende baktıgım bir çok sitede kanadaya öğrenci vizesinin çok zor verildigini soyluyorlar ( ben dil eğitimi için istiyorum) bunu okuyunca dogal olarak insan tereddüte düşüyor.Ekstra bir şey eklemek istiyorum yani bilgisi olan deneyimli arkadaşlardanda rica ediyorum lütfen paylaşsınlar...
Amerikadan kanadaya geçiş kolaymı zormudur ?Teşekkürler [GÖKHAN]

Sky
Sky's picture
Üye: 23-04-2008

Bir şey daha eklemek istiyorum dil eğitimi için mi vize kolay yoksa sertifika programı için mi sertifika programı için giden arkadaşıma 6 aylık dil kursu + 3 aylık eğitim verildi ve geldi. Bütün şartlarım tamam :dayımın sponsorluğu benim evraklarım yazılması gereken iş yerinden mektuplar , amaç mektubu , neden dil eğitimi almam gerektiği vs. Yani emek bosa gitmesin isterim.

Üye: 10-02-2008

Sky bence hic o onu demis bu bunu demis diye kafani karistirma. Gecenlerde Kanadam.com facebook grubunda vize konusmalari oldu. Anladigim kadariyla Turkiyedeki araci kurumlar Amerika ve UK'e ogrenci gonderdikleri icin Kanadada vizesi zor diyip ogrencileri Kanadadan vazgeciriyolarmis. Bi de Kanadam.com ekibi Kanadaya Ingilizce kursuna gideceklerden para almiyormus. Bence hic risk alma onlardan yardim iste.

Amerikadan Kanadaya gecis icin vize lazim. Vize almak senin kendi sartlarina bagli.